Blog

 • mala fotografija teme:SAVETI O LEPOTI KOJE JE POTVRDILO VREME

  SAVETI O LEPOTI KOJE JE POTVRDILO VREME

  Milena Živković

  Sem Levenson je napsao Savete o lepoti koje je potvrdilo vreme, i koji je nenadano imao divnu ambasadorku, Odri Hepbern, koja ih je sledila i pokazala njihovu delotvornost.

 • mala fotografija teme:USLUGA DIZAJNERA: SORT BY PRICE

  USLUGA DIZAJNERA: SORT BY PRICE

  Milena Živković

  Da li je došao trenutak da svi kreativci postave svoje usluge na jedan sajt i da se za njihovo angažovanje koristi isključivo filter SORTIRAJ PO RASTUĆIM CENAMA?

 • mala fotografija teme:,,Portret tradicije’' fotografije Nikole Veljića

  ,,Portret tradicije’' fotografije Nikole Veljića

  Iva Leković

  Nikoline fotografije čine deo jednog etno-kulturološkog projekta u okviru kojeg se nastojalo da se sačuva za sadašnje i buduće generacije ono što čini tradicionalne vrednosti ovog naroda.

 • mala fotografija teme:Serije

  Serije

  Milena Živković

  U poslednjih par godina svedoci smo velikih promena u takozvanoj sedmoj umetnosti. Naime, sve je više serija sa vrtoglavo visokim budžetima i zaraznim scenarijima.

 • mala fotografija teme:TUŽNE PLIŠANE IGRAČKE

  TUŽNE PLIŠANE IGRAČKE

  Milena Živković

  Sea Shepherd društvo za očuvanje i Fred & Farid agencija su pokrenule kampanju za zaštitu okeanskog i morskog života kroz edukaciju dece o značaju zaustavljanja daljeg zagađivanja.

 • mala fotografija teme:PREPORUKA: Pesma

  PREPORUKA: Pesma

  Milena Živković

  Pablo Neruda, dobitnik Nobelove nagrade za književnost, pesnik ljubavi, političar, svetski putnik koji nije trpeo nepravdu i koji se borio za istinu.

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema508

Sve

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services