Blog

 • mala fotografija teme:Digital Day

  Digital Day

  Isidora Pišot

  Konferencija “Digital Day” nedavno je završena u Beogradu i ovogodišnji slogan bio je “Ads we love”.

 • mala fotografija teme:

  "Over the Ocean" by Tarō Gomi

  Jasna Dzudzelija

  Japanski pisac i ilustrator Tarō Gomi stoji iza nove knjige za decu "Over the Ocean", koja u maju mesecu izlazi iz štampe.

 • mala fotografija teme:Novo doba za Metropoliten muzej

  Novo doba za Metropoliten muzej

  Milica Blagojević

  Met se proširio! Narednih osam godina (možda i duže) koristiće zgradu na Medison aveniji.

 • mala fotografija teme:Omaž grafičkom dizajneru Iko Tanaki

  Omaž grafičkom dizajneru Iko Tanaki

  Milica Blagojević

  Modna kuća Isi Mijaki je nedavno plasirala liniju posvećenu japanskom grafičkom dizajneru Iko Tanaki, koja se u prodaji nalazi od ovog meseca.

 • mala fotografija teme:Manostiles - Suptilna estetika skandinavskog dizajna

  Manostiles - Suptilna estetika skandinavskog dizajna

  Nikoleta Marković

  Skandinavski dizajn predstavlja spoj minimalističkog duha i jednostvnih linija sa visokom funkcionalnošću i efikasnom korišćenju materijalnih resursa

 • mala fotografija teme:Super Bowl - sport i biznis

  Super Bowl - sport i biznis

  Milena Živković

  Super Bowl reklame još jednom u žiži interesovanja. Završen je još jedan Super Bowl. Pedeseti po redu. Pored razgovora o sportskim rezultatima dosta se, i dalje, priča o reklamama koje su prikazane.

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema485

Sve

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services