Blog

 • mala fotografija teme:Ladies, Wine and a bit of Design vol. 3

  Ladies, Wine and a bit of Design vol. 3

  Irina Miladinov

  Treći susret beogradskog izdanja Ladies, Wine and a bit of Design, sa temom “Inspiracija i proces”, održao se 18. oktobra u Re:art concept studiju i prodajnom prostoru u Zetskoj ulici.

 • mala fotografija teme:Norveška šuma: Poneke staze vode do Osla

  Norveška šuma: Poneke staze vode do Osla

  Ivana Juzbašić

  Među borovima, hrastovima, jelama, na vetru se klati i primetan broj pokretnih skulptura, koje podsećaju na suptilno lelujanje ženske duše u noći.

 • mala fotografija teme:Nevidljivi čovek: Gordon Parks i Ralf Elison u Harlemu

  Nevidljivi čovek: Gordon Parks i Ralf Elison u Harlemu

  Milica Blagojević

  Nedavno je održana izložba “Nevidljivi čovek: Gordon Parks i Ralf Elison u Harlemu” u Umetničkom Institutu Čikago (The Art Institut of Chicago).

 • mala fotografija teme:Živi u trenutku

  Živi u trenutku

  Jasna Dzudzelija

  Sigurno imate nekog bitnog kome biste želeli da ovo poklonite. Tvorac ove super stvarcice je Micah Davis.

 • mala fotografija teme:Sandra Dejanović, dizajnerka tekstila

  Sandra Dejanović, dizajnerka tekstila

  Jasna Dzudzelija

  Predstavljamo super mamu: Sandru Dejanović, dizajnerku tekstila.

 • mala fotografija teme: Nasmej me, ali ne moraš baš do suza

  Nasmej me, ali ne moraš baš do suza

  Ivana Juzbašić

  O radovima Marka de Anđelisa, dobitnik prvog mesta na takmičenju satirične karikature i ilustracije “Aydin Dogan International Cartoon Competition”.

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema493

Sve

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services