Blog

 • mala fotografija teme:Kako sam postao Marseljanin

  Kako sam postao Marseljanin

  Miloš Desko Ćosović

  Marsej nije veliki. I može da bude bilo koji grad na svetu. On nije Pariz i zbog toga je Pariz ljubomoran na Mars!

 • mala fotografija teme:2017 Design Highlight: World Design Summit Montreal

  2017 Design Highlight: World Design Summit Montreal

  Ana DApuzzo

  Događaj godine u oblasti dizajna je zasigurno Montreal Design Summit.

 • mala fotografija teme:Chaïm Soutine u Courtauld galeriji

  Chaïm Soutine u Courtauld galeriji

  Višnja Jovanović

  Courtauld Gallery u Somerset House kompleksu u Londonu organizovala je izložbu "Soutine’s Portraits: Cooks, Waiters & Bellboys".

 • mala fotografija teme:Grad Leopard | 70. Lokarno Festival

  Grad Leopard | 70. Lokarno Festival

  Ana DApuzzo

  Svaki dobar festival je miks umetnosti i industrije. Jubilarni 70. festival u Lokarnu slavi pokretne slike, ali i sve vrste umetnosti u kojima je slika dominantna.

 • mala fotografija teme:Šta je to UX strategija i da li vam je zaista potrebna?

  Šta je to UX strategija i da li vam je zaista potrebna?

  Koncept

  Definisanje efektnog kombinovanja biznis ciljeva i potreba korisnika, radi dizajniranja uspešnih proizvoda koji donose opipljivi ROI (prihod u odnosu na investiciju).

 • mala fotografija teme:Плава - боја par excellence

  Плава - боја par excellence

  Milena Stefanović

  Свака боја је посебна, али плава је препосебна. Боја инспирације и комуникације. Боја чије вибрације утичу на проток енергије (живе силе).

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema516

Sve

 • Плава - боја par excellence

  Свака боја је посебна, али плава је препосебна. Боја инспирације и комуникације. Боја чије вибрације утичу на проток енергије (живе силе).

  11/ 07/ 2017 - Milena Stefanović
 • Neobični dresovi Partizana

  Bilo je zanimljivih prugastih (crveno-plavih, kasnije crno-belih) ili jednobojnih majica i dresova (belih, plavih, crvenih, crnih), ali mi ćemo se zadržati samo na onima koji su odstupali od uobičajenih rešenja.

  03/ 07/ 2017 - CBN
 • Дух простора

  Отварањем изложбе 8. јуна 2017. музеј МoМА у Њујорку обележава 150 година од рођења Френка Лојда Рајта, великог архитекте, дизајнера и особеног интелектуалца XX века.

  28/ 06/ 2017 - Milena Stefanović
 • SAVETI O LEPOTI KOJE JE POTVRDILO VREME

  Sem Levenson je napsao Savete o lepoti koje je potvrdilo vreme, i koji je nenadano imao divnu ambasadorku, Odri Hepbern, koja ih je sledila i pokazala njihovu delotvornost.

  02/ 05/ 2017 - Milena Živković
 • USLUGA DIZAJNERA: SORT BY PRICE

  Da li je došao trenutak da svi kreativci postave svoje usluge na jedan sajt i da se za njihovo angažovanje koristi isključivo filter SORTIRAJ PO RASTUĆIM CENAMA?

  27/ 04/ 2017 - Milena Živković

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text