Famille Summerbelle

Serijal članaka o predavačima sa BDW2012 ćemo na kratko preseći sa jednim postom o prelepim proizvodima za dom. Šareno, autentično, artistično...
Famille summerbelle je nastala kao porodični biznis Anglo/Francuskog bračnog para Simona Summerscalesa i Julie Marabelle. Inspiraciju su pronašli u želji da kreiraju stvari za svoj dom što je ubrzo preraslo u  biznis. Julie je ta koja dizajnira a Simon je izvršni director. Iako sada već globalni brend Famillesummerbelle je i dalje porodični biznis koji pazi gde i kako se njihovi proizvodi proizvode. Divan primer kako se sa strašću i ljubavi iz kućne radinosti vremenom može napraviti respektabilan brend. Uživajte!

Maximilien et Ludo Mug

Boom le Clown Mug

London Turquoise Paper Cut

Boom le clown tea towel

Flower Tray

Mouse in the House Tea Towel

Kissing Birds Cushion

Maximilien & Ludo Cushion Cover

Tree Cushion

Un Dimanche à Paris (Silver-Yellow)

Julie je svoje studije na Fine Arts (Paris) i Theater Set Design (St. Martin’s – London) spojila  kroz dizajn ovih divnih proizvoda. Artistično, funkcionalno, originalno i autentično. Prava inspiracija za sve ljude koji život doživljavaju radosno i smelo. Motiviše da i sami pokušate da obogatite svoj dom nekom ličnom notom, prava toplina u domu se upravo tako postiže.

www.beindesign.com

Post originalno priređen za beljanemanja.blogspot.com

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services