Johnny's Bird

Da li svakodnevno pretražujete internet u potrazi za inspiracijom kao i ja?

Ako je odgovor da, onda se nadam da će vam se svideti jedna strana koju sam bukmarkovala, a koju danas delim sa vama - online portfolio fotografkinje Moni Haworth aka Johnny’s bird.


Moni živi i radi u Londonu, što mi je bilo iznena]enje s obzirom da njene fotke uopšte nemaju taj LDN vajb, već podsećaju na scene američkih filmova 90ih (poput Empire Records ili Reality Bites).

Ime sajta Johnny’s Bird nastalo je tako što je slikala prijateljicu čiji je momak Johnny poginuo u saobraćajnoj nesreći, nakon čega je njoj pripao njegov Pontiac Firebird.  Johnny’s Firebird.Vrlo je vredna i trebaće vam dosta vremena da pogledate sve njene foto setove, a onda ćete shvatiti da je u međuvremenu izbacila još toliko novih.

Uronite u svet bezbrižne egzistencije, jedan mix visokih platformi, likre, animal printa, motora, muzike i svega onoga što vas asocira na super zabavu.

Ako ste fan estetike Juergen Teller-a ili Nan Goldin, onda vam preporučujem da kliknete na www.johnnysbird.com i šta vise reći osim – happy browsing!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services