Saint Laurent ‘s Music Project X Daft Punk

Ceo svet sumnja u Hedi Slimane-a i njegovu poziciju na čelu omiljene modne kuće YSL. Od samog početka.

Kada je čovek pre godinu dana odlučio da promeni vizuelni identitet i preselio kuću u LA mnogi ga nisu podržali, ali se vratio na velika vrata kada je na nedelji mode u Parizu predstavio svoju prvu kolekciju za (novonastali) brend Saint Laurent Paris.

Zatim je usledila muška nedelja mode (F/W 13.14), gde je razočarao plasirajući modele koji ne samo da su démodé, već izgledaju kao skuplja verzija mnogih street style brendova. Nova ženska kolekcija (F/W 13.14) se nije mnogo razlikovala i Hedi je opet poljubio patos. Međutim, nije se predao.

Jedina stvar koju niko ne može da mu ospori jeste da je Hedi odličan prodavac imidža. On je (kako bi ubedio svet da je Grunge kojim odišu njegove kolekcije i dalje kul, te da svi MORAMO posedovati komad iz SLP kolekcije F/W 2013.14) plasirao The Music Project.

Ostajući veran sebi i svom fazonu, uposlio je najbolje i najšokantnije muzičke zvezde današnjice poput Cortney Love, Marilyn Mansona i meni omiljene Kim Gordon. I svako ko ima nešto loše da kaže o celoj priči i o tome kako Hedi uništava ugled kuće time što je angažovao baš ove muzičare za kampanju, očigledno ne zna ama baš ništa o istoj, jer je opštepoznato da je Yves 70ih godina oblačio Micka Jaggera i njegovu ženu Biancu koji su bili tadašnji ekvivalent šokantnih muzičkih ikona. Mick je na svom venčanju 1971. nosio Le Smoking i izgledao Smoking Hot, a Hedi je danas u isti komad obukao članove grupe Daft Punk i oduševio me.Saradnja je nastala još u oktobru, kada je Hedi angažovao bend da komponuje muziku za njegove revije. Sa nestrpljenjem sam čekala da se Daft Punk pojave u okviru Music Project-a.  I taj momenat se mudro odlagao da bi se poklopio sa dugo očekivanim plasiranjem novog albuma ovog elektronskog benda. Pametan potez. I da, momci izgledaju sjajno, kao i odeća koja je posuta šljokicama. Rok šik.

Bravo Hedi, šok majstore, plan - uspeo.  Zar ne poželite da se obučete kao Kim Gordon? Čak ćete reći i da Manson izgleda kao gospodin nakon što pogledate fotke.
I ne zaboravite, i u onim momentima kada naizgled napravi loš potez (kao što je bilo sa poslednje dve revije),one su ipak najgledanije. Možda je upravo to plan?

Hedijev rok dnevnik 


Oficijalne fotke

Daft Punk + Pharrell Williams nastup u SLP komadima 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services