Adorable Camping Scene!

Calendar of the Month Club 2011!

Znate onaj divan američki grad Portland u državi Oregon! E, odatle je ova pretalentovana Curiosity ekipa koja je smislila ovaj čaroban projekat Calendar of the Month Club 2011, a koji sam otkrila preko How About Orange blogspota!

Naravno da sam izabrala jul mesec, jer u julu smo! A jul je posvećen "kampiranju" što je moja nova pasija. Curiosity crew za svaki mesec priređuje 3d papirne kalendare sa šarmantnim motivima. Preuzmite pdf sa šablonom ovde i sami napravite kamp prikolicu pa iznenadite svoje kolege na poslu u jeku sezone godišnjih odmora. Ovako izgleda Curiosity šablon za Adorable Camping Scene!


Na prvoj strani šablona Vam je uputstvo kako da napravite 3d vatru, ognjište i kamping stolice koje bih i kući svojoj volela da vidim!

Drugi list šablona je u potpunosti posvećen Camp prikolici sa kalendarijumom. Obzirom da je od papira, i ovde svakako možete da zaokružite nečiji rođendan ili neki drugi važan datum. Evo setih se da je danas, baš danas rođendan drugu Urošu Zaklanoviću, koji živi nećete verovati u državi Oregon, doduše u Judžinu (Eugene), a hteo je u Portland... Pa Urke, srećan rođendan, za poklon od mene dobijaš ovu Camp idilu pa je odštampaj, iseci sam ili daj Finn-u da se igra!

Na sajtu Curiosity ekipe možete da vidite kako su izgledali motivi 3d papirnih igračaka i za prethodne mesece.

Napravite sami savršen assemble-it-yourself desk calendar ! Sve što treba da uradite je da skinete šablon, odštampate u boji, isečete i sastavite. I dobijate ovu predivnu retro kamping scenu!


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services