Infografik Woof vs. Meow

Predivan infografik "Kučkari Vs Mačkari" ( Dog People Vs. Cat People ) potiče iz kalifornijskog studija Column Five Media.

Poznati njujorški web sajt za personalizovanje internet sadržaja - Hunch
napravio je iscrpno istraživanje o sličnostima i razlikama između vlasnika pasa i vlasnika mačaka. Pozvali su Column Five Media crew da im istraživanje pretoči u vrhunsku sliku, razumljivu i lepu. Da li i tačnu? Pročitajte pa procenite sami.

Istraživanje je rađeno sa ispitanicima - posetiocima Hunch sajta u periodu od marta 2009. do juna 2011. godine. Statistika je bazirana na više od 80 miliona anonimnih odgovora na "Teach Hunch About You" pitanja, od strane 700.000 korisnika Hunch-a! Pitanje da li ste dog ili cat person je često pitanje sa kojim se susrećete, naročito ako imate i pse i mačke. Hunch je obavio ovo "značajno" istraživanje u pokušaju da da nekakve odgovore i karakteristike i jednih i drugih. Navodno su ljubitelji mačaka više introvertni, nezavisni i neurotični, a vlasnici pasa ekstrovertni, savesni i prijatni. Hm! Ali, ima tu i odgovora koje smo znali i sami -  da vlasnici pasa liče na njihove životinje! Potuni hit je informacija da su vlasnici mačaka pametniji od vlasnika pasa. E pa sada zarežite kučkari i za smirenje pogledajte ovo! I ovo!

Dog Owners vs. Cat Owners!
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services