Amelie

Coba&associates osvežili su svoj sajt, pa je tamo osvanulo par projekata na kojima sam radila, a koji su se nedavno ispilili ili su tu negde, blizu.

Tu su slani krekeri OVSI za koji je proces dizajniranja bio sasvim poseban. Tu smo svi umešali prste. Ja sam ovu liniju proizvoda postavila dizajnerski, napravila ovaj veliki premalani distressed logo, a onda su se dalje Coba i dečaci petljali i doveli ga do linije koju mi je uvek simpa da vidim u prodavnicama. Ova boja za mediterraneo ukus je just charming...


Još jedan jestivi projekat je redizajn pakovanja za slatkiše iz fabrike Slatki dan, jednog od najvećih domaćih proizvođača torti i kolača. Trebalo je naglasiti kvalitet proizvoda, istaći Premium segment njihove proizvodnje. Na C&a sajtu pogledajte kako sve to na kraju izgleda, ja vam prenosim moj glavni doprinos, photo art direkciju i prop styling.

Gruba hladna i tamna podloga a na njoj tacnice, tanjiri i papirni frills...

Ono što je meni highlight ove ture obelodanjenih projekata je predlog dizajna za nadpremium tortu kojoj smo nadenuli ime Amelie. I u tom fotkanju sam uživala. Props i atmosfera učinili su da smo dobili upravo ono što sam htela - elegantnu french country atmosferu, jutarnje svetlo, sastojci i - šlajer. :)

Ovo je ta ključna fotka...

Ime torte ispisano je Lovely Sofia fontom (ako do sada niste, besplatno ga preuzmite >ovde<). Sa malim custom upgrade-om. Eh, što to volim da radim... Evo kako ta reč izgleda samo ukucana, a kako ulickana za ovu priliku.


I da ne zaboravim, kao što sam obožavala utezanje deklaracija na Kozarima, tako mi je bio dodatni plezir da posebno osmislim ovu donju stranu kutije.

Sve fotke pakovanja i one na pakovanjima napravila je Ana Kostić.
Fotke su ovde zahvaljujući ljubaznosti studija Coba&associates

 

 

 

Post originalno priređen za janaorsolic.blogspot.com

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services