Serije

U poslednjih par godina svedoci smo velikih promena u takozvanoj sedmoj umetnosti.

Sve je više serija sa vrtoglavo visokim budžetima i zaraznim scenarijima. Svaka epizoda jedne ovakve serije vredi skoro kao jedan Holivudski film.

Svaka nova sezona se iščekuje sa nestrpljenjem, a veliki broj fanova čak odbija da gleda po jednu epizodu nedeljno već čeka da se pojavi cela sezona koju će pogledati u toku jedne noći. I ono sto je najzanimljivije, mogu se pronaći odlične i evropske i američke serije.

Photo credit: bullesdeculture.com

Francuzi su otišli korak dalje. Posle uspešne prve sezone TV serije Versailles koja je puna eksplicitnog sadržaja i nije za mlađu publiku, tvorci su smislili nešto vrlo zanimljivo. Kako bi roditelji mogli i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj seriji, njihova deca za to vreme trebaju da se bezbedno igraju dalje od TV prijemnika. Kako bi to omogućili, Canal+ i marketing agencija BETC Paris, su kreirali zbirku igračaka i mobilnih aplikacija "Versailles za decu". Igre su osmišljene tako da se igraju 52 minuta koliko i traje jedna epizoda serije Versailles. Svaku epizodu prati po jedna nova igračka.


Zanimljiv način za dodatno skretanje pažnje i zaradu, naravno.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services