Bertelli Bici

On je Francesko i pravi God damn dobre bicikle! Francesko zivi u Njujorku i po svoj prilici se trudi da svaki BERTELLI bicikl nosi neo-vintage dizajn i duh u skladu sa elementima od kojih je sklopljen.

Naime bici je italijanski sleng za bicikl a Francesko kaze da nigde u Njujorku necete pronaci takav dizajn, obzirom da je svaki bicikl svojevrsni design object. Svaki deo je rucno montiran i fino podesen. On kombinuje nove sa starim delovima, komade koje pronadje po buvljacima, bicikl shopovima, kod kolekcionara i delove od pouzdanih dobavljaca. Konacni rezultat je taj, da necete naci dva ista bicikla i da cete imati unique bicikl, na sta ja kao dizajner blago receno ooooodkidam!


Ako odlucite da pazarite neki od ovih lifestyle komadetina kostace vas tricavih 1500 USD a za svaku vasu zelju ili zahtev u dopuni osnovnih modela i eventualnom divljanju vase kreativnosti Francesko je vise nego raspolozen da saslusa i da savet kako bi ste se uskladili sa zeljama i budzetom.
On je cak toliko otvoren da kod njega mozete kupiti samo ram a za sve ostale delove mozete ga kontaktirati ili pratiti njegov blog, gde govori o tome koje delove treba nabaviti i gde kako biste postigli isti rezultat. Car!


Moja omiljena je Sentinella!

p.s Cooovece pa Francesko je mozda pseudo za grupu ljudi, a ja zamislio nekog lika koji se lozi da udovolji nama koji volimo da okrecemo skupe pedale.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Ivana Srdanović's picture
Ivana Srdanović
17:07 20/07/10

Welcome!!!

Lepo ih je Francesco napravio, divim se...

Dobrodošao Predraže!!!

Predrag Marković's picture
Predrag Marković
18:51 20/07/10

A zamisli kisa...

 Hvala Srdo :)

E, a zamisli imas jedan ovakav i zivis u Londonu... kad, kisa! Morala bi u tom slucaju posebno da narucis nekakve branike. Mislim da ne bi imao nista protiv da u opremu stavi i jedan fini kisobran.

Jana Oršolić's picture
Jana Oršolić
22:24 20/07/10

aaa ne ne

izvinite molim vas, ali ovakav se bajs ne vozi po kisi!
benvenuti!

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services