DesignersMX

Glazba. Dizajn. Inspiracija.

Kako svakodnevno provodim i previše vremena pregledavajući različite web stranice (to dokazuju i moji prepuni bookmarksi), često nailazim na one koje me inspiriraju pa sam jednu od njih odlučila podijeliti i s vama.

Radi se o stranici Designers.MX (http://designers.mx), stranica koja prvenstveno služi za otkrivanje nove i zanimljive glazbe koju dizajneri vole slušati i koja ih inspirira za njihove projekte, a uz to nudi i inspirativna dizajn rješenja. Svakih nekoliko dana na stranicu se postavljaju nove kompilacije za koje dizajneri sami odabiru pjesme i dizajniraju njihov cover.

S obzirom da urednici žele da stranica bude ispunjena sa što kvalitetnijim sadržajem, za sada oni biraju dizajnere (što je i logično jer možemo samo zamisliti kakvih bi tu kompilacija moglo biti), ali također ostavljaju i mogućnost da im se dizajneri jave preko Twittera gdje onda neke od njih i izaberu.

Svaki dizajner je priča za sebe, pa su tako i sve kompilacije drugačije i posebne na svoj način, a na kraju krajeva sve imaju istu svrhu - da nam otkriju novu glazbu i probude inspiraciju.

Da bi mogli poslušati kompilacije, potrebno je prijaviti se na stranicu, a to je moguće samo ako imate otvoren Twitter profil – što nije problem jer je registracija besplatna i ne traje duže od minute, a definitivno se isplati :)

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services