Time Out BG

Poslali su mi zahtev da za poslednji broj TIME OUT Beograd napisem odgovore na tri pitanja. Izvinjavam se ekipi sto nisam poslao na vreme svoje odgovore pa ih zato stavlajm ovde. Ovo su bila pitanja:

Za nas sledeci broj, imamo 3 pitanja za Vas.a da zvuci BEOGRADSKI .....

Tema Beograd 2019

  1. Vasa vizija Beograda za 10 godina je ...
  2. Sta je nesto u Beogradu a sta je nista ?
  3. I razlika izmedju necega i nicega u Beogradu ?

1. Vidim Beograd kao medijski i tehnoloski cvor jugoistocne evrope, relativno nezavisne politicke pozicije i orijentacije u odnosu na Srbiju, ali sa jakim ekonomskim vezama koje ce biti i kljuc razvoja same Srbije. Razvijen osecaj identiteta, uloge koju ima svaki stanovnik grada u snazi svog mesta za zivot, bolji odnos prema samom gradu, ulicama, zidovima, cistiji grad, veliki broj teholoski orijentisanih firmi, specificna poreska politika i NEVIDJENO razvijena gradska infrastrukura. 35 - 40% vise mladjih ljudi nego starijih koji su dosli da zive u Beograd iz svih krajeva sveta. Nekoliko svetski znamenitih arhitektonskih zdanja. Hedonizam u formi velikog broja restorana i klubova koji ce opsluzivati mlade nezavisne stanovnike grada.

2. Kada si kulturan i obrazovan je nesto - svi ostali su nista, cist fol. Iako je zivot na "kombinaciju" nasa specijalost proteklih 20tak godina, to nije prava vrednost.

3. Nema razlike. I jedno i drugo se ne vidi. Oni sa novcem su mahom dziberi i ne gledaju one koji imaju manje novca ali su obrazovani a s druge strane ovima je ispod nivoa da sa dziberom dele prostor koliko god novca imao. Materijalno i duhovno su u potpunoj suprotnosti i ponistavaju jedan drugog.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services