The Daily Shelter

Ingrid Brandth je jedna od diplomaca sa Graduation Galleries (godišnja izložbe diplomaca sa Design Academy Eindhoven koja se održava tokom trajanja Dutch Design Week-a).

Njeno dnevno sklonište bilo je jedno od onih stvari pored kojih se zadržite, zagledate, zapitkujete. Simpatična Ingrid pored ove divne stvarčice, celu stvar je propratila neviđenim crtežom kao infoom o svom proizvodu. Kao neki daily news! 

The Daily Shelter je sto koji je inspirisan njenim dekom Sigvaldom Andreasom Brandtom (Sigvald Andreas Brandth) inventivnim dizajnerom koji je mnoge svoje ideje formirao na jedan duhovit ali i i tajnovit način. I kao mnogi dedini nacrti i ovaj njen sto krije priču.

Na prvi pogled on izgleda kao jedan običan sto. Ali za one koji tajnu znaju, sto se lako transformiše u sklonište gde se možete spustiti, sakriti, od kako ona kaže mnogih stvari, od zvukova i duhova, pa sve do članova porodice koji vam dosađuju. Kao što se puž oseća sigurno u svojoj kućici.

Kako je ona opisala svoju ideju za ovu drveno sklonište.
Osećanje sigurnosti ne znači nužno i da je čovek siguran. Osećamo se zaštićeno i sigurno u okruženji koje nam je poznato, gde možemo da kontrolišemo prostor koji nas okružuje, bilo fizički ili psihički.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Slobodan Jovanović's picture
Slobodan Jovanović
16:30 26/10/09

Duhovito

Duhovit filmčić! Koliko malo treba... 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services