Territory Magazine

Sijuan iz Malezije (Kuala Lumpur) za sebe kaže da je kurator i grafički dizajner. On je i više od toga. Osnivač je Bigbros Workshop-a, koji je 2004. godine za zajednicu grafičkog dizajna u Kuala Lumpuru značio mnogo.

Sijuan je hteo da Malezijska dizajnerska scena nekako procveta. Problem je bio u nedostatku publikacija za mlade dizajnere kakav je i on tada bio. Tako je i došao na ideju da osnuje Bigbros Workshop, sa namerom da postepeno gaji i kreira prostor za grafički dizajn kakav do tada nije postojao.

Pored toga što je počeo sam da proizvodi radove za svoje klijente, Sijuan je takođe radio i na sopstvenoj liniji proizvodeći majice sa printovima i slične memorabilije. S namerom da doprinese šire grafičkom dizajnu u Maleziji, Sijuan osniva Territory Magazine.

Na fotografijama su naslovne strane skoro svih brojeva ovog magazina.

Na Dutch Design Week-u, Sijuan nas je posetio, i imala sam priliku da prelistam najnoviji broj, br.11 Territory magazina. Super je!!!

Saznajte više o Sijuanu, Bigbros Workshopu i Territory Magazinu na

www.bigbrosworkshop.com

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Slobodan Jovanović's picture
Slobodan Jovanović
13:07 23/10/09

Super!

Great Magazine!!

Bring some issues over here!!

Ivana Srdanović's picture
Ivana Srdanović
13:31 23/10/09

Sijuan je imao samo jedan primerak br.10 i jedan br.11

Samo ta dva primerka je nosao po Ajndhovenu, nije imao da mi da. Srela sam ga posle ispred Sofitela, šetali smo i obećao je saradnju. Simpatičan Malezijac, došao je sam da promoviše svoj magazin. Super tip.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services