30Hills jesenja praksa za UI/UX dizajnere

30Hills jesenja praksa za UI/UX dizajnere

30Hills je kompanija koja od 2010. godine pruža usluge razvoja proizvoda, web i mobilnih aplikacija, UX i UI dizajna, analize podataka, kao i kontrole kvaliteta.

 

 

 

 

Iz preko 150 do sada razvijenih projekata, izdvojaju se Buildcon, aplikacija za menadžment u građevini u koju su investirali 500Startups iz San Franciska, kao i Seedcamp iz Londona, MakerSights, revolucionu alatku za istraživanje tržišta u okviru modne indrustije, Wine4Me, aplikaciju koja koristi veštačku inteligenciju za klasifikaciju i personalizovano predlaganje vina, izrađenu u saradnji za IBM Watson timom.

U skorije vreme, razvijaju nekoliko projekata za kompanije kao što su NELT i Societe Generale banka. Takođe, među njihovim klijentima je i Ticket Master (globalna kompanija za distribuciju karata), NIS, konsultantska kuća PwC i mnogi drugi.

Svake godine organizuju dva programa prakse.

U toku je prijava na jesenju praksu koja počinje već 15. oktobra i traje dva meseca.

Praktikanti će imati priliku da se upoznaju sa njihovim procesom rada, agilnim metodologijama, procesom dizajna i interfejsa, kao i QA aspektima.

Tim praktikanata radiće na projektu, tako da će imati mogućnost sticanja praktičnog znanja. Nakon prakse neki od kandidata dobiće ponudu za posao.

Za više informacija o praksi i načinu apliciranja kliknite na ovaj link.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services