BredaPhoto 2018

BredaPhoto 2018

BredaPhoto Open Call 2018 za učešće na internacionalnom fotografskom festivalu u Bredi, Holandija, otvoren je do kraja januara 2018. godine.

Prijave na konkurs BredaPhoto 2018 pod nazivom "TO INFINITY AND BEYOND" primaju se online do 1. feburara 2018. godine.

 

 

 

Osmo, bijenalno izdanje BredaPhoto Festivala poziva profesionalne fotografe (ali i studente) kao i sve druge vizuelne umetnike širom sveta da se prijave na konkurs i daju svoje viđenje teme "To Infinity and Beyond".

Radovi koji se prijavljuju na konkurs moraju da budu u skladu sa ovom temom. Fotografi mogu da podele svoje audio-vizuelne interpretacije tj. tumačenja mogućnosti i uticaja tekućeg napretka u tehnologiji i nauci. Da li će to doneti samo napredak? Ili smo u opasnosti i riziku od otvaranja Pandorine kutije pune neželjenih iznenađenja?


Siniša Vlajković & Mohamed Somji — Substation #1-3, Al Ghail, UAE
 

Za vizual ovogodišnjeg javnog poziva na BredaPhoto Festival, korišćena je fotografija našeg autora Siniše Vlajkovića koji je bio učesnik sedmog BredaPhoto festivala u Holandiji. 

Umetnici mogu da prijave radove na službenoj stranici festivala bredaphoto.nl na linku "Open call for professionals".

Radovi koje izabere stručni žiri festivala, sastavljen od kustosa festivala (Reinout van den Bergh, Geert van Eyck i Jan Schaerlackens), biće prikazani tokom BredaPhoto Festivala koji se održava od 5. septembra do 21. oktobra 2018. godine.

Selektovani fotografi imaće priliku da prikažu svoje radove na najvećem festivalu fotografije u Holandiji.

Uslovi za sve one učesnike koji prođu konkurs su odlični. Svi troškovi su pokriveni (od troškova puta preko smeštaja u hotelu, u trajanju od pet dana).

Za više informacija preuzmite digitalnu brošuru na ovom linku.


Luuk Smits "Doing Your Dishes"

 

 

BredaPhoto Facebook
BredaPhoto Instagram

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services