Designboom Mart Stockholm 2010

news

Donesite suvenir iz Stokholma

Kao deo programa kulturne razmene stokholmskog sajma nameštaja, designboom će biti domaćin serije izložbi od oko 40 profesionalaca u sferi dizajnera širom sveta. Po drugi put u Švedskoj, Stockholm Mart 2010 će ponovo pružiti jedinstvenu priliku za upoznavanje mlade avangarde i njihovih radova. Posetioci će imati mogućnost da kupe dizajn suvenire (design souvenirs™) i komade rađene u ograničenom tiražu direktno od dizajnera.

Designboom mart je istinski međunarodni događaj – dizajneri dolaze iz preko 40 zemalja a troškovi se delimično pokrivaju od toga što dizajneri prodaju tokom izložbe. Tokom nekoliko dana intenzivnog izlaganja i druženja, dizajneri imaju priliku da diskutuju o svojim radovima sa istomišljenicima i ostalim stručnjacima iz različitih zemalja.

Kako učestvovati?

Ako želite da učestvujete, molimo vas da nam pošaljete e-mail sa nekoliko fotografija predmeta koje bi voleli da poneste. Takođe treba imati u vidu da je Mart prodajna izložba, stoga ste pozvani da prodajete malu količinu (lično) pravljenih predmeta koji bi se prodavali za cenu između 100 i 1000 SEK (švedskih kruna).

Predmeti obavezno moraju biti lagani i laki za prevoz.

Pošaljite radove

Pošaljite nam vaše radove na: mail@designboom.com sa naslovom “Designboom Mart Stockholm”. Napominjeno da e-mail ne sme biti veći od 2MB.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services