Foto radionica "Out of the box"

Foto radionica "Out of the box"

Pozivaju se foto-amateri i ljubitelji fotografije na sedmu po redu fotografsku radionicu "Out of the box", koja će se u trajanju od dva meseca (10 termina) odvijati svake nedelje od 12-14h u prostorijama X Vitamin galerije (Studentski trg 11).

 

 

Prijave slati do 14. aprila. Prvi čas počinje 15. aprila. Prijave slati na mejl marijako78@gmail.com

Foto radionica "Out of the box" je edukativni istraživački program koji za cilj ima da uputi polaznike radionice kako da se kroz kreativno promišljanje o fotografskom mediju i njegovim mogućnostima, izmeste iz ustaljene zone klasičnog fotografskog pristupa, i pokušaju da realizuju zaokruženu foto priču. Polaznici će kroz predavanja i različite primere iz prakse, dobiti potrebna predznanja o rukovođenju fotografskim projektima, njihovom sprovođenju od ideje do realizacije.

Ideja radionica je da kroz učenje o fotografiji kao umetničkoj formi sa specifičnim jezikom komunikacije polaznici dobiju osnovna znanja o fotografiji, koje će uobličiti kroz praktičan rad. Radionica je namenjena foto-amaterima i svima zainteresovanima za naprednije proučavanje fotografije kao umetničke pojave.

Marija Konjikušić, rođena u Beogradu 1978. godine. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu/ odsek Istorija umetnosti, i web dizajn na IT Akademiji u Beogradu. Fotografijom se bavi poslednjih 18 godina, a kao profesionalni fotograf radila je za Dom kulture studentski grad, kao i freelance fotograf za različite ustanove kulture. Predavač i idejni tvorac foto radionice "Out of the box". Izlagala je na četri samostalne i više grupnih izložbi u zemlji. Trenutno živi i radi u Beogradu kao nezavisni istoričar umetnosti, predavač, fotograf i dizajner.

Fotografije radova sa neke od prethodnih radionica - Foto radionica "Izvan okvira".

Informacije o ceni dobićete putem mejla marijako78@gmail.com
 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services