Konkurs Galerije SKC Kragujevac za izlaganje u 2018. godini

Konkurs Galerije SKC Kragujevac za izlaganje u 2018. godini

Kao i svake godine Galerija SKC Kragujevac raspisuje godišnji konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima SKC. 

Galerija SKC Kragujevac raspisuje konkurs za izlaganje u 2018. godini za oba galerijska prostora – Galeriju SKC i Kontakt Galeriju SKC. Konkurs je otvoren od 21. novembra do 17. decembra 2017. godine.

 

 

Konkurs je otvoren za samostalne umetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Srbije. Konkursom su obuhvaćeni i jednodnevni programi - prezentacije, projekcije i promocije. Takođe, na konkurs mogu da se prijave i studenti završne godine fakulteta i akademija umetnosti. Prijave razmatra umetnički savet Galerije SKC.

Konkursna dokumentacija treba da sadrži:

opis projekta do 2000 karaktera
vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu sa nazivom, tehnikom, dimenzijama i godinom nastanka.
profesionalnu biografiju
kontakt podatke, obavezno važeću e-mail adresu

Autori svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: galerijaskc@skckg.com navodeći u naslovu e-maila svoje ime i prezime i naziv izložbe/projekta sa kojim konkurišu ili poštom na adresu:

Studentski kulturni centar Kragujevac Radoja Domanovića 12. 34000 Kragujevac  sa naznakom - Za konkurs galerije. Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Projekat izložbe se ne može naknadno menjati od trenutka kada je projekat izabran. Izabrani projekti moraju da budu spremni za realizaciju izložbenog programa od februara 2018.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Studentskog kulturnog centra Kragujevac do kraja decembra 2017. godine.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati putem maila: galerijaskc@skckg.com

Studentski kulturni centar izlagačima obezbeđuje:
putne troškove autoru na dan otvaranja izložbe; troškove štampanja kataloga, plakata i  pozivnica, autoru se obezbeđuje 30 kataloga, medijsko predstavljanje autora.
Uslovi izlaganja i obaveze autora definišu se ugovorom. Autor je u obavezi da ostavi jedan od radova sa izložbe u vlasništvo Galerije SKC.

 

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services