Konkurs Velike galerije KC Grada za izlagačku sezonu 2018

Konkurs Velike galerije KC Grada za izlagačku sezonu 2018

Kao i svake godine Velika galerija KC Grada formira svoju godišnju izlagačku delatnost putem konkursa za sve umetnike i kustose koji svoje ideje i samostalne odnosno grupne izložbe žele da prirede u KC Gradu.

 

 

 

Konkurs je ove godine otvoren do 30. septembra, dok će rezultati biti objavljeni do 1. decembra ove godine.

Savet galerije u sastavu: Ljudmila Stratimirović (SRB), Imelda Ramović (CRO), Monika Lang (SRB), Davor Bruketa (CRO), Rickard Lindqvist (SWE) i Aleksandar Stojanović (SRB), žiriraće pristigle projekte.

Email adresa za prijavu projekata glasi konkurs@gradbeograd.eu a potrebno je poslati kraću biografiju i opis projekta na srpskom i engleskom jeziku, kao i par pratećih fotografija. Mole se kandidati da ne šalju zipovane dokumente, već da izaberu između pdf odnosno word formata. Ukoliko se fotografije šalju odvojeno potrebno je da budu srednje rezolucije (1-2 mb).

Izabrani projekti u kategoriji likovnih umetnosti dobijaju dvonedeljni termin za izlaganje, tehničku asistenciju prilikom nameštanja izložbe, kao i štampanje kataloga i postera koji je prate i PR usluge našeg tima.

Projekti koji su u sferi dizajna i primenje umetnosti dobijaju iste pogodnosti uz kraći termin od nedelju dana trajanja izložbe.

Kriterijum žiriranja i naredne sezone biće savremenost i inventivnost koncepta.

Posebnu pažnju žiri posvećuje mladim stvaraocima koji do sada nisu imali prilike da svoj rad predstave beogradskoj publici, a koje tim KC Grada posebno ohrabruje da se prijave.

Prijavite svoju izložbu i budite deo umetničkog programa KC Grada za 2018. godinu.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services