Kulturni Centar LAB | Poziv za obuke i volontiranje

Kulturni Centar LAB | Poziv za obuke i volontiranje

Kulturni Centar LAB u Novom Sadu je objavio poziv za volontere i obuke iz različitih oblasti vođenja jednog kreativnog prostora, poput radionice iz dizajna i vizuelnog identiteta, fotografije, videa i arhiviranja, event management-a, audio-video tehičke podrške i drugih segmenata. 

 

Obuke i radionice će držati aktivni članovi KC Laba kao i gostujući predavači iz različitih organizacija, sa višegodišnjim iskustvom iz navedenih oblasti.

Prijavite se putem onlajn forme na ovom linku. 

Hajde zajedno da gradimo i oblikujemo nezavisni kulturni centar u Novom Sadu. U potrazi smo za kreativnim, snalažljivim, entuzijastičnim ljudima koji su spremni da zajedno sa nama ulože svoje vreme i trud u izgradnju i napredak platforme za eksperimente na polju kulture i savremenih društvenih praksi kao i razvoju kritičkog mišljenja.

Kroz besplatne radionice i obuke koje će držati različiti predavači, delom aktivni članovi Kulturnog Centra LAB, prijavljeni će dobiti priliku da steknu teoretskog i praktično znanje iz različitih oblasti koje potom mogu primeniti u radu na platformi Kulturnog Centra LAB kao i u svom daljem profesionalnom razvoju.

Oblasti obuka su:

EVENT MANAGEMENT I MARKETING:

Obuka će se pozabaviti osnovama organizacije događaja, logistikom i protokolom u zavisnosti od potreba i medijuma dešavanja kao i njegovim marketingom ciljanoj publici.

PISANJE PROJEKATA:
Pisanje projekata za lokalne i strane konkurse, osnove razrade budžeta i prikupljanje potrebne dokumentacije za aplikaciju.

FOTO I VIDEO ZAPIS / MONTAŽA I ARHIVIRANJE:
Ubrzani kurs korišćenja fotografske i video opreme u svrhu dokumentacije događaja u Kulturnom Centru LAB, retuširanje fotografija i montaža video zapisa za potrebe arhive aktivnosti i marketinga.

TEHNIČKA PODRŠKA:
Postavka, korišćenje i popravka audio i video tehnike, osvetljenja, fotografske opreme, live stream sistema i ostalih tehničkih resursa sa kojima centar raspolaže.

DIZAJN / VIZUELNI IDENTITET:
Kreiranje vizuelno identiteta i sadržaja za štampu i digitalne formate poput plakata, kavera, brošura, najava za društvene mreže i drugo.

Kao deo ekipe KC LAB-a raspolažeš sa više stotina kvadrata zatvorenog i otvorenog prostora za realizaciju različitih aktivnosti i događaja, korišćenje mnogobrojne audio, video, fotografske i druge opreme, mogućnost putovanja radi predstavke centra u drugim gradovima i institucijama, upoznavanje mnogobrojnih kreativaca sa kojima da podeliš iskustvo kao i mnogo drugih prilika i beneficija.

Facebook Event

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services