NOVO

New

Tema

Kao što i sam naslov teme već govori, konkurs "NOVO" je zamišljen tako da proslavi novo štampano izdanje Designed: Living Belgrade kao i novo nastali webzine "Designed.rs." Ovaj konkurs je takođe koncipiran kao jedan način zbližavanja celokupne dizajnerske zajednice u našoj zemlji te je zamišljen kao prostor za akumuliranje, koncentraciju i širenje pokretačke energije. Takođe želimo da na jedan interaktivan način pružimo prliku da se upoznamo jedni sa drugima ujedno stvarajući prostor za međusobnu komunikaciju i razmenu kreativnih ideja.

Cilj konkursa je stvaranje jedne vrste gerilske kampanje koja istovremeno pruža dizajnerima potpunu slobodu izražavanja. Naša ideja i zamisao je da sazovemo sve zainteresovane da nam se pridruže i na taj način oslobode sve svoje kreativne porive uz predloge grafičkog rešenja (tipografskog)  za reč "NEW" ili "NOVO" kojom bi proslavili prvi broj Designed: Living in Belgrade. Autori izabranih radova će biti blagovremeno obavešteni a najzanimljiviji radovi biće odštampani u prvom izdanju Designed: Living in Belgrade i objavljeni u okviru web sajta Designed.rs.

Pravo i uslovi učešća

Konkurs je namenjen svim profesionalcima iz kreativnih industrija poput grafičkog dizajna ali i iz ostalih oblasti kao što su animacija, ilustracija, arhitektura, industrijski dizajn, itd.

Predloženo grafičko rešenje/ispis se obavezno mora sastojati od reči "NEW" ili "NOVO"

Dostavljeni radovi treba da budu u nekom od sledećih grafičkih formata: JPG, TIF, EPS, AI, ili PDF). Svi izabrani radovi moraju biti dostavljeni u vektorskom formatu (EPS ili AI).

Svoje radove možete dostaviti isključivo putem email-a na adresu:
konkurs@designed.rs

Pravo učešća imaće radovi pristigli do 31.07.2009.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem email-a na adresu:
info@designed.rs

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services