Otvoren Konkurs za četvrti ciklus NELT edukativnog programa

Otvoren Konkurs za četvrti ciklus NELT edukativnog programa

Kompanija NELT objavila je konkurs za učešće u četvrtom ciklusu NELT edukativnog programa (NEP) namenjenom studentima, koji ova kompanija realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB.

 


 

 

Nelt edukativni program je jednogodišnji interdisciplinarni eksperimentalni obrazovni program za studente različitih fakulteta utemeljen na principima saradnje, timskog rada, dijaloga, razmene, otvorenosti i povezivanja različitih znanja, veština i kapaciteta.

U okviru četvrtog ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata.

Program je baziran na fluidnoj i dinamičnoj strukturi, mentorskom radu, direktnim susretima polaznika i renomiranih stvaralaca, praktičnim vežbama, slobodnoj diskusiji i otvorenom dijalogu o širokom spektru tema (od ekologije, umetnosti i aktivizma do razvoja komunikacionih tehnologija, IT sektora i korporativnog menadžmenta).

Ovako dizajniran program usmeren je na osnaživanje i podršku ličnog i profesionalnog razvoja svih polaznika koji će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom DRUGA STRANA ZNANJA!

Konkurs je otvoren do 20. oktobra 2018. godine!

O finalnom izboru učesnika odlučivaće Programski savet u sastavu: Milica Pekić (Galerija 12 HUB), Nana Radenković, Relja Bobić (Nova Iskra), Marko Milanković (NELT), kao i učesnici predhodnih ciklusa.

Svi učesnici konkursa biće obavešteni o rezultatima prvog izbornog kruga najkasnije do 24. oktobra 2018. godine.

Intervjui sa kandidatima koji su ušli u uži izbor biće obavljeni 25. i 26. oktobra 2018. godine u prostorijama Nove Iskre, nakon čega će biti objavljena lista izabranih polaznika NELT edukativnog programa za ovu godinu

Program je besplatan za sve učesnike, a zvanično će početi prvim susretom učesnika 30. oktobra u Novoj Iskri.

Od 2014. godine realizovano je ukupno tri programska ciklusa kroz koje je prošlo preko 60 polaznika i okupilo više od 50 predavača, mentora, umetnika i kreativaca kako iz Srbije tako iz regiona i Evrope.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services