Otvoren konkurs za izlaganje radova u Hadži galeriji

hadzi galerija, konkurs za izlaganje, izlozba

Hadži Galerija poziva umetnike da učestvuju na konkursu za novu izlagačku sezonu. 

Konkurs je slobodnog karaktera u cilju da pruži priliku umetnicima da predstave svoj rad široj publici, u vidu samostalnih i grupnih izložbi.

 

 

 

 

Naš izlagački prostor odiše toplom atmosferom, u duhu kombinacije starog i novog, a radovi - u vidu slika, crteža, grafika, fotografija, skulptura manjeg formata, treba da doprinesu kreiranju spone između samog ambijenta i umetnikovog stvaralaštva.
Naš kreativni tim vam je na raspolaganju za sva pitanja, konsultacije, kao i za organizaciju izložbe, što uključuje proces postavke izložbe, konsultacije pri izradi kataloga i promociju događaja.

Otvoreni smo i prema predlozima pratećih programa, ili nezavisnih događaja, kao što su radionice, muzički programi i instalacije u prostoru, koji se mogu održavati i za vreme izložbe.

Za prijavljivanje je potrebno dostaviti biografiju, predlog izložbe - objašnjenje koncepta u pisanoj formi, kao i fotografije i informacije o radovima koji bi bili izlagani. Prijave slati na adresu: info@hadzi.rs. Konkurs je otvoren do 01. jula 2017.

Radujemo se budućoj saradnji i stvaranju novih iskustava, mogućnosti i prilika na profesionalnom i ličnom planu!

hadzi-konkurs-

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services