Prijavite se za Digital-born Media Carnival

Prijavite se za Digital-born Media Carnival

Prijavite se za Digital-born Media Carnival ovog jula u Kotoru, Crna Gora!

Digital-born Media Carnival je 4-dnevni događaj u Kotoru u Crnoj Gori koji se održava od 14. do 18. jula i koji će okupiti više od 100 predstavnika onlajn medija, info-istraživača i entuzijasta za digitalna prava.

 

 

Cilj događaj je da obezbedi regionalnu platformu na kojoj će najnoviji trendovi u pogledu intersekcije tehnologije i društva biti predstavljeni i razmotreni u prijatnom okruženju, kako bismo učili jedni od drugih.

Kroz miks interaktivnih panela, razgovora, radionica i praktičnih treninga, vodeći stručnjaci će pružiti svoje viđenje o budućim izazovima po slobodu izražavanja i profesionalizam u onlajn medijima.

Glavne teme događaja su lažne vesti, etika, održivost, biznis modeli, kreativnost, inovativno izveštavanje, manipulacije, tržište onlajn medija, nadzor komunikacija, privatnost, privatnost, post-istina itd.

Digital-born Media Carnival organizuju SHARE Fondacija, Misija OEBS-a u Srbiji i Ministarstvo inostranih poslova Holandije uz podršku Kancelarije Predstavnika OEBS-a za slobodu medija.

Pozivaju se predstavnici medija, novinari, blogeri, umetnici, zaštitnici ljudskih prava, haktivisti, medijski startapi i drugi entuzijasti da se prijave za učešće i stipendije.

Prijave su otvorene do 1. juna 2017, a više informacija je dostupno na www.shareconference.net/carnival.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem mejla carnival@sharedefense.org.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services