Prvi League of Legends i Buildbox kurs u regionu

Prvi League of Legends i Buildbox kurs u regionu

Dobrodošli u #esports i #gamedev svet!

 

U petak 2. marta od 18h organizuje se dan otvorenih vrata u HeroLab, #gamedev i #esports edukativnom centru.

 

 

 

HeroLab ima za cilj da prenese dugogodišnje iskustvo predavača na mlade generacije ljudi koje žele da uđu u svet esporta ili game developmenta.

Tokom dana otvorenih vrata svi prisutni moći će da upoznaju predavače, čuju više o programu kursa i vide prostorije u kojima će se dešavati nastava.

Prvi esports kurs je LOL master program, a predavač na kursu je Miloš Šainović a.k.a. Sa1na, trener profesionalnog LOL esports tima Crvena Zvezda, strimer i komentator EBL lige, koji je 2015. godine učestvovao na svetskom LOL turniru Copenhagen Games kao predstavnik Srbije.

Osim toga, tokom dana otvorenih vrata pričaće se i o Buildbox master pogramu, tj. kursu za kreiranje mobilnih video igara u najpopularnijem “drag and drop” game maker softveru – BuildBox. Neke od najpopularnijih video-igara kreiranih u ovom softveru jesu: Color Switch, Slip Away, Ball Jump, Phases, The Line Zen, Swoopy Space i druge. Predavač na kursu je Vladimir Kokeza, jedan od prvih Buildbox korisnika, koji iza sebe ima nekoliko feature-ovanih igara na App Store.

Ulaz na događaj je slobodan, ali su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta.

Link za prijavu.

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services