Zakuvaj svoj dizajn za Metalac šerpicu

Metalac konkurs

Dizajneri i studenti dizajna imaju jedinstvenu priliku da pokažu svoju kreativnost i da za to budu nagrađeni!


Kompanija Metalac raspisala je konkurs „Zakuvaj svoj dizajn” na sajtu Metalac Konkurs, želeći da dobije novi predlog dizajna svog popularnog emajliranog posuđa.

 


Autori se mogu opredeliti za jednu od predloženih tema koja im najviše odgovara: “Moja prva šerpica”, “Posuđe za dame” ili “Posuđe za moj dom”. Kreativne ideje bi trebalo osmisliti tako da mogu biti aplicirane na posuđu Metalac, a sve prema šablonima koji se nalaze na sajtu konkursa.

Konkurs je otvoren do 26. oktobra 2018. godine, a tri odabrana pobednika će, pored novčane nagrade i zvanja pobednika konkursa, imati priliku da dobiju poklon set sa svojim dizajnom, budu deo dvodnevne stručne prakse u fabrici Metalac sa pokrivenim troškovima boravka, kao i da njihov set bude izložen na velikom sajmu posuđa u Frankfurtu.

“Jedini kriterijumi su zanimljivost i inovativnost, a uslovi koji radovi moraju da ispune kako bi učestvovali su: aplikativnost i izvodljivost u proizvodnji. Konkurs ima za cilj da podstakne i podrži kreativce, pogotovo studente dizajna, da pokažu svoj talenat i da za to budu nagrađeni.” - istakli su iz kompanije Metalac.

Na mikrosajtu metalackonkurs.rs zainteresovani mogu da pronađu sve informacije o načinu i uslovima učestvovanja, formular za prijavljivanje kao i teme i dimenzije posuđa na kome bi trebalo aplicirati svoj dizajn.

Želimo vam srećan i kreativan rad, još bolji dizajnerski odgovor na zadatu temu konkursa, jer raditi za jedan od najvećih kompanija posuđa na Balkanu je već dovoljno izazovno.

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services