Belgrade

LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar je novo mesto u kraju! Nalazi se na adresi Stanoja Glavaša 18, u okviru novog stambenog kompleksa Central Garden.

 

Za ovaj enterijer zaslužan je Studio OBE, koji čini uigran arhitektonski dvojac - Ksenija Pantović, dia i Jasna Kavran, dia.

 

Bistro Grad Hometown Food

Bistro grad se nalazi u strogom centru Beograda u Uzun Mirkovoj na broju 5.

Bistro grad se nalazi u strogom centru grada u Uzun Mirkovoj na broju 5. Estetski je koncipiran kao ogledalo Beograda u enterijeru i funkcionalnom rasporedu.


 

 

 

 

Postoje direktne i indirektne asocijacije kroz eklektički pristup tragova istorije koja je na Beograd ostavljala prisustvo raznih stilova.

Enterijer Catena Media | Studio AUTORI

Enterijer Catena Media | Studio AUTORI

Predstavljamo projekat uređenja enterijera kancelarija firme Catena Media Serbia koji potpisuje beogradski Studio AUTORI.

Kancelarijski prostor Catena Media nalazi se u poslovnom kompleksu Airport City. Projekat je realizovan u martu 2017. godine na radost i divljenje svih zaposlenih u Catena Medii.

 

 

Naučni klub CPN

Naučni klub Centra za promociju nauke u Beogradu.

Naučni klub Centra za promociju nauke u Beogradu je mesto za sve one željne istraživanja. To je mesto za pitanja i saznanja, učenje i druženje, otkrića i radosti.

Centar za promociju nauke i njegovi partneri iz nauke, obrazovanja i medija, iz Evrope i sveta, svakog dana organizuju raznovrsne, svakom dostupne, naučnopopularne programe.

 

Novi dizajn filijala Raiffeisen banke

Novi dizajn filijala Raiffeisen banke

Redizajnirane filijale Raiffeisen banke

Nova vizija filijala i razvoj koncepta novog dizajna rezultat je saradnje arhitekata iz tima za investicije Raiffeisen banke: Maje Golović, Momčila Došena i Marka Markovića kao i arhitekata projektnog biroa arcoSITE: Ivane Krnjić, Nikoline Tarbuk, Miloša Novkovića, Mladena Milosavljevića i

Laufer || Eugster Belgrade

Galerija Laufer || Eugster Belgrade, Dunavska BB

Galerija Laufer || Eugster Belgradenalazi se u uzbudljivom industrijskom prostoru – stovarištu u pojasu stare beogradske luke, u Dunavskoj BB.

 

 

 


Njeni osnivači su dvojica Švajcaraca koji žive i rade u Beogradu – pisac i publicista David Laufer i proizvođač umetničkih radova sa bogatim internacionalnim iskustvom, Jan Eugster.

Bookastore

Izdavačka kuća „Booka“ iz Beograda, Cara Lazara 12

Izdavačka kuća „Booka“ otvorila je krajem marta u najužem centru Beograda u ulici Cara Lazara 12, svoju prvu knjižaru - kafeteriju „Bookastore“.

 

 

 

 

Izdavačka kuća „Booka“ poznata je po sjajno dizajniranim knjigama najboljih savremenih pisaca poput Elene Ferante, Karl Uvea Knausgora, Mišela Uelbeka... 

Gajba

Mesto za stariju i ozbiljniju ekipu koja je poznavaoc pravih vrednosti.

Savamala ne prestaje da iznenađuje novim klubovima i prostorima različitih namena. Jedan od takvih prostora je i Gajba. Nalazi se u istom ulazu gde su i Radost, Mladost, Ludost, Gadost (Karađorđeva 44).

 

Disco Splav Sloboda

Disco Splav Sloboda

U susret sezoni proleće/leto na rekama, predstavljamo jedan od novijih projekata beogradskog arhitektonskog studija FLUID koji čine Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić i Tijana Vitomir.


 

 

 

Disco Splav Sloboda nalazi se na ušću Save u Dunav, između Nebojšine kule i Sportsko rekreativnog centra 25. Maj, a preko puta Velikog ratnog ostrva.

Gospođa Mirkov

Gospođa Mirkov

Na obodu zemunskog parka, gotovo skrivena iza teške gvozdene kapije koja izlazi na ulicu, nedavno je otvorena mala poslastičarnica “Gđa Mirkov”


Prvobitno je ovaj prostor bio radionica iz koje su odlazili kolači na adrese raznih beogradskih restorana i hotela.

 


Proces transformacije u minijaturnu poslastičarnicu započeo je u oktobru prošle godine i za njegov današnji izgled zaslužan je arhitekta Filip Zarić.

Tip of the day

"If you are not curious, forget it.” 

Achille Castiglioniviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services