Dizajn

Beograd je ponosan što ih ima

LOVE 4EVA | Boya Porcelain x Jana Oršolić

LOVE 4EVA Boya Porcelain x Jana Oršolić

U beogradskom studiju Boya Porcelain 30 ručno napravljenih porcelanskih tanjira za zid, jedinstvenim ispisima začinila je Jana Oršolić.

 

 

 

 

4/6 Four Six by Vladimir Paripović

4/6 FOUR SIX by Vladimir Paripović

4/6 Four Six je kafe i koktel bar na Vračaru, novi realizovani enterijer beogradskog arhitekte Vladimira Paripovića.

 

4/6 Four Six se nalazi na adresi Mileševska br.46. Ovo mesto je namenjeno ljubiteljima kafe, ceđenih mikseva, koktela i vina.

 

Enterijer Catena Media | Studio AUTORI

Enterijer Catena Media | Studio AUTORI

Predstavljamo projekat uređenja enterijera kancelarija firme Catena Media Serbia koji potpisuje beogradski Studio AUTORI.

Kancelarijski prostor Catena Media nalazi se u poslovnom kompleksu Airport City. Projekat je realizovan u martu 2017. godine na radost i divljenje svih zaposlenih u Catena Medii.

 

 

Novi dizajn filijala Raiffeisen banke

Novi dizajn filijala Raiffeisen banke

Redizajnirane filijale Raiffeisen banke

Nova vizija filijala i razvoj koncepta novog dizajna rezultat je saradnje arhitekata iz tima za investicije Raiffeisen banke: Maje Golović, Momčila Došena i Marka Markovića kao i arhitekata projektnog biroa arcoSITE: Ivane Krnjić, Nikoline Tarbuk, Miloša Novkovića, Mladena Milosavljevića i

Bookastore

Izdavačka kuća „Booka“ iz Beograda, Cara Lazara 12

Izdavačka kuća „Booka“ otvorila je krajem marta u najužem centru Beograda u ulici Cara Lazara 12, svoju prvu knjižaru - kafeteriju „Bookastore“.

 

 

 

 

Izdavačka kuća „Booka“ poznata je po sjajno dizajniranim knjigama najboljih savremenih pisaca poput Elene Ferante, Karl Uvea Knausgora, Mišela Uelbeka... 

Palmas Boutique

Nova dizajnerska radnja u Šafarikovoj br. 2

Nova dizajnerska radnja  u Šafarikovoj br. 2, okuplja na jednom mestu 13 različitih brendova i predstavlja originalne, autorske radove ovdašnjih mladih dizajnera i umetnika.

 

 

 

U prostoru Palmas Boutique dominira garderoba street fashion karaktera, iza kojeg stoje brendovi poput Volim Sijetl, Belgrade Zoo, Hard Times 85, Weedzor, Street Fashion Belgrade, Grave Skateboards, Pic Pic Clothing, Titi 3 i Shinobi.

Remake | Ana Ljubinković | Abo shop

Remake, Ana Ljubinković, Abo shop

Ovaj jedinstveni shop u Beogradu, smešten je u predivnom kraju Beograda, na Konsančićevom vencu u ulici Kneza Sime Markovića br.

Canifina

Canifina dizajn enterijera Dragana Milicevic Milos Matovic, Predrag Markovic

Canifina je sasvim novi luxury dog concept store smešten na izuzetnoj dorćolskoj lokaciji, na uglu Dobračine i Gospodar Jevremove ulice.

Nastao je iz želje vlasnice Milice Dabović da ostvari svoj san, a u tome su joj pomogli arhitekti Dragana Milićević i Miloš Matović koji su bili zaduženi za dizajn enterijera, kao i grafički dizajner Predrag Marković koji potpisuje vizuelni identitet Canifine.

 

Hug More Project

Hug More Project

Hug More Project je pokrenuo kreativni dvojac koji čine grafički dizajner Filip Nemet i istoričarka umetnosti Verica Draganić.

O projekti su počeli da razmišljaju i na njemu da rade još 2014. godine, da bi se u oktobru 2015. godine i pojavili online sa prvim proizvodima.

 

 

WoodBeton

WoodBeton, Sarajevo

Za Bosnu i Hercegovinu često kažu da je spoj nespojivog, zemlja u kojoj se različitosti prožimaju u neobičan sklad.


Vođeni ovim idejama tri kreatorke brenda Wood&Beton, Jasmina Koluh, Mirna Ler i Narcisa Cvitanović, za vas spajaju naizgled nespojive materijale u jedinstveni proizvod koji može da  krasi i vaš dom.

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text