Nova kolekcija Dizajn kolektiva

Nova kolekcija Dizajn kolektiva

Predstavljamo novu kolekciju Dizajn kolektiva koja je razdrmala uobičajene letnje trendove Beograda, ali i šire.
 

Nakon što se dizajnerka Milica Milunović, (jedan od osnivača brenda Dizajn kolektiv) preselila u Melburn i uspostavila DK brend u Australiji, prošlo je dve godine. Nova kolekcija je upravo interpretacija utisaka o lokalnoj umetnosti, modi, stilu odevanja ali i stilu življenja.

 

Nakit jarkih boja a elegantnih linija je vesela kolekcija koja oslikava savršeno art-pop leto ili pomaže protiv nadolazećeg jesenjeg blues-a.Inspiracija za kolekciju, autorka je pronašla u street art-u po kome je Melburn poznat, kao i street stil odvažnih melburnških devojaka koje nepokolebljivo insisitraju na onome što je "drugačije".

One konstantno pomeraju granice "prihvatljivog" i to ih čini vrlo hrabrim kada je u pitanju stajling ali i neustrašivim kada je u pitanju imidž.

Ovom DK kolekcijom dominiraju predimenzionisanost i jaki kontrasti čime je autorka želela da podstakne baš tu smelost prisutnu na ulicama Melburna, a koju prepoznaje kao najznačajniju osobinu moderne žene.

"Naročito se ponosim ovom kampanjom za DK jer je rezultat rada jednog moćnog ženskog dream team-a. I ovoga puta iza fotografija stoji nezamenjiva Senja Vild, koja iz godine u godinu razvija naš vizuelni identitet. Ovoga puta smo imali sreću da nam u kreativnom mozganju i set dizajnu pomogne izuzetno talentovana dizajnerka nameštaja i enterijerista Ksenija Josifović , polovina istaknutog Presek Studia. I naravno divni modeli Milica Bugarić i Nevena Vuković u neodoljivim Paspul kupaćim kostimima.
Ovaj girl power momenat na beogradskoj dizajnerskoj sceni je rezultat saradnje, razmene i međusobne podrške i samim tim pravo ostvrenje filozofije našeg brenda koji u svom imenu nosi 'kolektiv'".Nakit Dizajn kolektiva možete naručiti preko instagram profila dizajnkolektiv, ili web sajta www.dizajnkolektiv.com kao i sledecim lokacijama: Gradstore Design Hub, Pop Lukina 1, Beograd, Srbija; KlasaKlasa, Čumićevo sokače design district, lokal 47, Beograd, Srbija

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text