Remake | Ana Ljubinković | Abo shop

Remake, Ana Ljubinković, Abo shop

Ovaj jedinstveni shop u Beogradu, smešten je u predivnom kraju Beograda, na Konsančićevom vencu u ulici Kneza Sime Markovića br. 10, a čine ga tri prepoznatljiva brenda u svetu dizajna, slična po estetskom senzibilitetu a različitih proizvoda.

 

 

Za dizajn enterijera su zaslužne same dizajnerke koje su različitim izražavanjem spojile ideje u jednu celinu i realizovale prostor u kome se meša više stilova, koji su spojivo nespojivi, kao koncept koji budi raspoloženje i sreću u kome dominiraju nežne boje, pre svega pastelno roza posuta zlatnim detaljima, sa art nuvo odlivcima kao postamenti za cipele i policama sastavljenih od cevi i drvenih detalja kao mesto za izlaganje porcelana.

Ana Ljubinković je modni dizajner, svoju bajkovitu maštu prenosi na odevne predmete koji predstavljaju sintezu vajarskih oblika, snažnih boja, šara i velikih ukrasa koji se savršeno uklapaju u pratnji zanimljive igre sa detaljima, koji su oduvek bili posebna karakteristika ove dizajnerke.

Eksplozija boja tradicionalno dominira modelima.

Svi modeli koji su izloženi u radnji se mogu raditi i po meri i porudžbini od drugih dostupnih materijala.

Anina estetika uvek je prevazilazila granice praktičnog, dosadnog i sigurnog.

U svojim istraživanjima forme i boje, sledila je svoj misaoni tok i koloristički potencijal i sigurna nas vodila kroz bajkoviti i samo na površini bezbrižni svet candy kolorita.


Remake brend čine predmeti za kuću i život, nastali su kao plod zajedničke avanture u koju su hrabro uskočile dve umetnice Antea Arizanović Mutaović, slikarka i Jovana Božović, stilistkinja i kostimograf.

Njih dve stvorile su, sada već, prepoznatljiv brend raznih predmeta za kuću – od odbačenih komada vintage porcelana kojima su udahnule novi život, preko notesa, blokčića, printova, košulja sa stavom, lampi… izbor je raznolik i veliki.

U svom opusu radova, Remake kombinuje elemente vizuelne komunikacije – reference iz istorije umetnosti, filma, muzike, života....

Koji god komad da naprave, rezultat je elegantan sudar tradicionalnog i provokativnog.

Duhovita kombinacija detinjastog i romantičnog, nestašnog ali i pomalo bezobraznog je upravo ono za čim Remake proizvodi teže…da izmame osmeh i ulepšaju nekome dan.

Remake predmeti za kuću i odevni predmeti uvek unose vedru energiju svojih stvaraoca, parčence ljubavi i dobrih želja koje poklanjaju kroz svaku šolju, majicu ili svesku, kod novih vlasnika.

ABO je brend koji se fokusira na dizajn cipela i torbi iza kog stoji dizajnerka Iva Ljubinković, koja dizajnira limitirane kolekcije cipela koje uključuju različite modele oxford cipela, gležnjača, loferki, sandala u razigranim bojama.

Na granici snova i realnosti, ove cipele ističe perfektna izrada. Abo cipele su urađene od vrhunske kože, postavljene su sa kožom a u ponudi imaju cipele i sa kožnim i gumenim đonom.

Pored neverovatne funkcionalnosti kad je u pitanju udobnost, ove cipele su pre svega prepoznatljive po inovativnim krojevima klasičnih modela i spoju kolorita: od nežnih pastelnih boja do vibrantnih, skroz zlatnih i srebrnih kombinacija kolekcija cipela.

Posebnu draž ovog brenda čine neponovljive kombinacije boja koje se po seriji cipela u svakom broju urade samo po jedan komad. Abo brend je takođe krenuo i sa proizvodnjom torbi koje prate stil cipela a koje takođe odlikuje vrhunska izrada i mogućnost da se urade po porudžbini od dostupnih boja kože.

Remake, Ana Ljubinković, Abo shop radnim danima radi od 12-20h, subotom od 12-16h, nedeljom ne radi.

Kontakt telefon: 011 3282461, 066 8011684.

www.ana-ljubinkovic.com

www.remakehome.net

www.abo-shoes.com

instagram: @Remakehome

instagram: @ana_ljubinkovic

instagram: @abo_shoes

 

 

Tekst: Ivana Stojić
Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services