SOBA 23

Skandinavski nameštaj  u Beogradu u ulici Žorža Klemansoa na br 19.

Skandinavski nameštaj je našao svoj dom u Beogradu u Sobi 23 u ulici Žorža Klemansoa na broju 19.

 

 

Bloomingville, House Doctor i Bolia su brendovi koji se mogu naći u Sobi 23.

 

 

U lavini kvazi - stvarnosti koja nas svakodnevno nosi, i kojoj se sve više prepuštamo bez istinske borbe, ne shvatajući da ako se okrenemo prekasno nećemo više ni nazirati metafiziku sopstvene pranamene, zaboravljamo da postoje mesta gde surova priroda i dalje drži stvari pod kontrolom, i gde čovek još uvek razume da je upravo u jednostavnosti i harmoniji odgovor na tempestičini haos koji sa juga dolazi.

Zato odgovorno tvrdimo - skandinavski dizajn je zaista način života, a nikako magnovena mešavina subkulturnih trendova upitnog porekla i polihronih estetika.

Tečna jednostavnost, istinska funkcionalnost, jasne linije i nenametljivi profili, najkvalitetnijji prirodni materijali i tradicionalni, često manufakturni, način proizvodnje daju skandinavskom stilu dah maratonca.

Ponuda brendova Sobe 23, omogućava nam da samouvereno tvrdimo da ćemo naći najbolje rešenje za svaki prostor, usklađujući nešto što je do sada bilo skoro nespojivo - skandinavski dizajn i udobno boemsko okruženje.

Veliki izbor najrazličitijih materijala očiglednog kvaliteta omogućiće savršeno uklapanje vaših estetskih želja sa skandinavskom harmonijom, sa pravom dozom provokativnosti, originalnosti i personalizacije.

Bloomingville, House Doctor i Bolia  predstavljaju istinski dah svežine na našem tržištu! Zato dođite da se upoznate sa Sobom 23 i njenom ponudom. 

Jer, ideja slobode nije naivna... barem ne u vašem domu.

Soba 23 na Instagramu.

Soba 23 na Facebook - u.

Radno vreme: 10 -20 h.

Broj telefona: 060 0883518

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services