Galerije KCB

Likovna Galerija Kulturnog centra Beograd

Galerije KCB / Galerija Artget i Likovna galerija KCB

Lokacija: Trg Republike 5 i Knez Mihailova 6

Čak dve važne beogradske galerije nalaze se jedna do druge i pripadaju istoj instituciji, Kulturnom Centru Beograda. Velika je verovatnoća da pored njih prolazite makar jednom nedeljno, pa ih posetite, nemojte davati prednost nekoj tamo prodavnici cipela.


Fotografija: Miloš Matović


U Artgetu ćete često nabasati na predavanja, tribine i književne večeri dok je Likovna galerija mesto na koje se često dolazi povodom koncerata. U obe galerije predstavljaju se nove tendencije savremene domaće i inostrane umetnosti. Između njih knjižara, prodavnice autentičnih beogradskih suvenira i kafe, pravi sastojci za užitak!

Galerija Artget


Galerija Artget se nalazi na prvom spratu Kulturnog centra Beograda s jednom od najlepših vizura na glavni gradski trg – Trg republike.  Dimenzije: 6.5 x 15m, h=3.8m. Dužina izložbenih zidova sa predprostorom: 44m. Galerija je pristupačna osobama sa invalidskim kolicima. Radno vreme galerije 13h-21h, ponedeljkom ne radi.


Likovna galerija


Likovna galerija se nalazi u prizemlju zgrade Kulturnog centra Beograda, u najužem centru grada, na početku zaštićene pešačke zone Knez Mihailove ulice i Trga Republike. Dimenzije: 5 x 20m, h=2.80m
Dužina zidova za izlaganje: 50m. Opremljena je savremenom tehničkom opremom i video nadzorom. Galerija je pristupačna osobama sa invalidskim kolicima. Radno vreme 11:00 – 21:00, ponedeljkom ne radi.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services