Remont galerija

Remont galerija

Lokacija: Makedonska 5/II

Sakrivena između fliperane i mesta gde idete da popravite vaš nelegalno kupljeni, uvezeni ili već nekako nabavljeni iPhone, na drugom spratu poznatog i pomalo propalog „Staklenca“, već punih deset godina živi Nezavisna Umetnička Asocijacija Remont. Da ste stranac što tumara po Beogradu gradu, verovatno ne biste pronašli ovo vrelo umetničkog rada i stvaralaštva, i mnogo biste propustili.

Fotografija sa izložbe Vladimira Perića


Prostor nije bog zna kako atraktivan ali u galeriju se ionako (to i vrapci znaju) ide zbog sadržaja, a Remont se kroz decenijski rad pozicionirao kao živa i dinamična okosnica umetničkog života Srbije. Osnovali su ga umetnici iz Beograda i Pančeva sa misijom (po njihovim rečima) da se uspostave novi profesionalni standardi i popularizuje savremena umetnost u Srbiji.

Fotografija sa izložbe Ivana Petrovića

Program je uglavnom koncipiran na promociji mladih domaćih umetnika, ali i aktivnih autora svih generacija i ne zaustavlja se samo na izložbama, te je Remont postao i mesto na kojem možete čuti razna predavanja, videti promocije i performanse, prezentacije i video projekcije. Te, ako ste se uželeli svega gore navedenog, a uz to i novog, savremenog, pravac TC Staklenac!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services