All Nut

 Radionica ulja, eko - art i gift shop nalazi se u Čumićevom sokačetu, lokal 25

Radionica ulja, eko - art i gift shop nalazi se u Čumićevom sokačetu, lokal 25, prizemlje.

 

 

Prvo što primetite i osetite su očaravajući mirisi koji dolaze iz ove radnje. Mešavina raznih trava, biljaka, voćki, zatim dobar dizajn enterijera odmah privlaće pažnju i deluju  harmonično.

To je ambijent u kome se prodaju  hladno ceđena jestiva ulja od koštica šljive i lešnika i kozmetički proizvodi na bazi ovih ulja.

Ovi proizvodi su specifičnog, punog ukusa, naročito ulje od koštica šljive  nalik je marcipanu. Koristi se kao preliv za salate, grilovana mesa i povrće, a sladoledu i čokoladi daje nesvakidašnji ukus. Sadrži i vitamin B17 koji se koristi u prevenciji i lečenju kancera.

Ulje lešnika u sebi ima visok nivo nezasićenih masnih kiselina, vitamin B6 i E, magnezijum, gvožđe, bakar, selen i kao takav odličan je za prevenciju arteroskleroze i za oporavak crevne flore.

Kozmetički proizvodi su ručne izrade od prirodnih sastojaka bez aditiva i konzervansa. U asortiman ulaze dnevne i noćne kreme za lice, krema za ruke, losioni za telo, serumi za lice od lešnika i šljive, melem šljiva kleka i melem lešnik, neven, lavanda, šampon, losion za sunčanje sa prirodnim faktorom zaštite 12.

Sveće od pčelinjeg voska sa eteričnim uljima, bez parafina. Prirodni osveživači vazduha - mirisne smole iz Omana u koje spadaju različiti tamnjani, jasminovo, sandalovo, harmanovo drvo i drugi. Svileni jastučići punjeni lavandom i heljdinim ljuspicama i drugi pokloni.

Sapuni dobijeni hladnim postupkom, po ugledu na starinske recepture, u kombinaciji lešnik neven žalfija, šljiva majčina dušica, šljiva lavanda bergamot pačuli, lešnik lavanda pomorandža i razne druge.

Ako nešto kupite dobićete upakovano ovako:

Kada uđete unutra, kada vam objasne i seciraju proizvode,  poželite sve da ponesete kući i isprobate ih.

Sve u svemu, opuštajuće, pametno, zdravo, Ova kombinacija lepog, korisnog, praktičnog, dobro izdizajniranog, može se reći neophodnog sadržaja je interesantna i urađena  sa merom a za to je zaslužan Miroslav Stojanović. 

 


 

 
Pripremila: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text