D'JUS

D'JUS

D'JUS je novi juice bar i restoran u Beogradu. Nalazi se na adresi Maršala Birjuzova br.10, u pešačkoj zoni koja se pruža paralelno sa Obilićevim vencem.

To je mesto na kojem se prepliću hladno ceđeni sokovi, guilt free hrana i dobri ukusi.

 

 

Ideja D'JUS-a je začeta kada su se njegovi osnivači Gavrilo Jovićević i Nikola Pantelić vratili iz Sjedinjenih Država i shvatili da na tržištu postoji manjak restorana sa zdravom hranom i juice barom.Gavrilo i Nikola su insistirali da od samog početka to neće biti još jedan jednoličan restoran zdrave hrane i sokova sa prijatnim enterijerom i blender cuisine.

Želeli su da otklone famu da zdravo nije ukusno i da zdravo mora da bude dosadno ili da na neki način sputava čula. Zbog toga radije koriste termin guilt free nego zdravo kada opisuju svoju hranu.

Pošto su definisali ime kompanije potražili su pomoć grafičkog dizajnera Slavimira Stojanovića kako bi razvili identitet svog brenda.

Slavimir je dizajnirao logo, flaše za sokove, pakovanja i postere sa porukama koji se nalaze na zidovima.

Lokal potiče iz sedamdesetih godina i nekada je bio individualna garaža. Bilo je potrebno dve godine da se lokal renovira.

Najveći problem predstavljao je donji deo koji je morao da se skroz ponovo izgradi kako bi tu bila smeštena kuhinja.

D’JUS je specijalizovan za hladno ceđene sokove, u kojima se ne koristi HPP, High Pressure Pasteurisation.

Veruju da na taj način enzimi, vitamini i minerali ostaju netaknuti što znači da su bolji i kvalitetniji za konzumente.

Koriste se mašine vrhunskog kvaliteta za hladno ceđenje kako bi njihovi sokovi ostali  sveži ali samo do pet dana umesto trideset dana kao oni koji se mogu naći u širokj potrošnji. Ovaj način rada potvrđuje da su ovi sokovi zaista sveži.

D’JUS mometalno ima u ponudi osam različitih vrsta sokova, jedan shot, i detoks paket. Uskoro će lansirati sokove manjih dimenzija, lifestyle sokove.

Uz hladno ceđene sokove D’JUS nudi i raznovrsnu paletu na svom meniju gde su objedinili ukuse Mediterana, srednjeg istoka i Aziije kako bi ponudili istinski guilt free meni.

Bilo da ste vegan, vegetarijanac ili da jedete ribu ili čak ako povremeno jedete meso D’JUS će uvek imati nešto da vam ponudi kako bi zadovoljili svoje želje.

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services