ISPECI PA RECI

ispeci pa reci

Do pre mesec dana Senka je svoje radne dane provodila u korporativno-kretivnom okruženju advertajzing agencija. Karijeru copywritera je volela, ali je u poslednjih par godina sve češće hvatala sebe kako priželjkuje nešto drugačiji život.

 

 

Jednostavniji, kvalitetniji, život koji više liči na američke serije na kojima je odrasla, gde je sve bilo udobno, pastelno i samo na momente raskalašno.

Kako bi se rešila stresa svog prethodnog života, počela je da peče kolače, iste one o kojima je maštala dok je gledala svoje omiljene serije i filmove, poštenu amerikanu, od sastojaka za koje nisi morao da odlaziš na tri pijace i specijalizovane prodavnice začina.

Senka je kolače delila prijateljima, kao dobrodošlicu, zabavu a ponekad i utehu. Oduševljene reakcije ljudi koji je okružuju dale su joj hrabrost da te kolače ponudi i ostalima, tako počinje njen put ka otvaranju „Ispeci pa reci“.

Ostavljajući advertajzing iza sebe, Senka je odlučila da da stavi suštinu spram forme i zbog toga su pite i kolači u Ispeci pa reci izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka na tržištu i u njenoj ljupkoj radnji se prave odmah iza šanka, baš pred vašim očima, sedam dana u nedelji.

To su poslastice kojima ćete se vraćati prvenstveno zbog njihovog ukusa, a menje zbog Instagram potencijala.


Mada, da se ne lažemo, Instagram potencijal  u Ispeci pa reci nije zanemarljiv.

Za izgled lokala pobrinulo se društvo za prostorno i grafičko oblikovanje Petokraka, zajedno sa vlasnicom koja je usput dodavala svoje omiljene sitnice, dok je za vizuelni identitet zaslužna agencija Popular Bruketa&Žinić.


Ideja je bila da u prijatnom, pastelnom ambijentu, uz pratnju indie pop muzike koja diže raspoloženje, posetioci probaju svoje omiljene američke poslastice, izrađene pošteno i izdašno, ali i da otkriju neke nove favorite.

Malo slađe, malo obilnije i mnogo ukusniije i kvalitetnije od uobičajene ponude.

 


Sve novosti o Ispeci pa reci možete da pronađete na vebsajtu www.ispecipareci.rs,

Facebook stranici (https://www.facebook.com/ispecipareci.beograd/)

 Twitter profilu (https://twitter.com/_ispecipareci),

a zanimljive fotografije potražite na Instagramu

https://www.instagram.com/_ispecipareci/.

Ispeci pa reci se nalazi na Gundulićevom vencu 34 i radi svim radnim danima od 8-21h, subotom od 9-21h i nedeljom od 9-17h.

Slobodno povedite dete ili kućnog ljubimca kada krenete po kolače i kafu, jer su kids & pets friendly.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services