Kafe kultura

Dorćolski ćoškaši
Topličin Vs. Kosančićev Venac
Vračarski klasici...

Family Cup

Family Cup je nova kafeterija na Banovom brdu.

Kafeterija Family Cup se nalazi u kompleksu stambenih zgrada na Banovom brdu u Beogradu. 

 

 

Orijentisana je prema unutrašnjosti bloka i zamišljena kao lokalna kafeterija, prvenstveno namenjena ljudima koji žive u kraju.

 

Na prvom mestu je kafa, posebno se uvoze određene vrste kafe i pravi jedinstveni blend koji je karakterističan samo za ovu kafeteriju.

SUPERSTUFF

SUPERSTUFF

SUPERSTUFF je novi coffee shop u gradu! Smešten je u Belville-u na Novom Beogradu, u ulici Đorđa Stanojevića 11Đ, preko puta Delta City-ja.

 

 

 

 

 

SUPERSTUFF je kreiran kao lokal u kome možete potražiti kvalitetne tople i hladne kafe, Arabiku 100% single origin, razne smoothie, kao i ukusne poslastice, uz wi-fi i pet friendly zonu.

LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar

LULA fine espresso bar je novo mesto u kraju! Nalazi se na adresi Stanoja Glavaša 18, u okviru novog stambenog kompleksa Central Garden.

 

Za ovaj enterijer zaslužan je Studio OBE, koji čini uigran arhitektonski dvojac - Ksenija Pantović, dia i Jasna Kavran, dia.

 

19 grams double espresso

19 grams je prevashodno dnevni koncept lokala fokusiran na napitke od kafe

19 grams double espresso je prevashodno dnevni koncept lokala fokusiran na napitke na bazi kafe.

 

Sam naziv implicira na dozu kafe za dupli espresso.

 

 

 

Služe se samo 100 % arabike i u ponudi su uvek blend kuće i jedna single origin kafa.

Ministarstvo kafe

Ministarstvo kafe se nalazi na Dorćolu u Strahinjića Bana 74.

Ministarstvo kafe je zamišljen kao mini lanac kafeterija od kojih je prvi u nizu u Strahinjića Bana sa kafama viskog kvaliteta, 100% arabikama, uz koje su prenesene priče  zemlje njihovog porekla, način na koje su obrađene, kada su pržene...

 

 

ORGANIC ART

Organic Art

Organic Art concept store je projekat 3 koncepta: organic, bio i hedonist. U okviru jednog prostora je smeštena kafeterija i prodavnica, moguće je kupiti nešto kao u klasičnoj prodavnici, ili sesti u kafeteriju i uživati.


Koncept hedonist se odnosi na male vinarije koje proizvode vino vrhinskog kvaliteta, uz koje se služi pršuta, masline i sir.

 

Zrno

Zrno pržionica i kafeterija u samom centru Beograda u Nušićevoj ulici

Zrno pržionica i kafeterija u samom centru Beograda u Nušićevoj ulici. Odličan kvalitet kafe i dobra usluga koju Zrno pruža omogućili su vlasnicima da otvore na novoj lokaciji još jedan objekat.

 

 

 

Stilski, dizajnerski i arhitektonski novo Zrno prati ideju kafeterije iz Njegoševe ulice. Puno drvo, tamna tavanica, svetle boje.

Java bar

Java bar

Java Espresso & Brew bar je osmišljen tako da podigne svest ljudi kako o kvalitetu, tako i načinu pripreme kafe, i da im približi alternativne metode pripreme, odakle u nazivu reč Brew.

Kompanija Java Coffee Company nastala je u Varšavi u Poljskoj još 2001. godine i od tada se bavi prženjem kafa najvišeg kvaliteta. Java Espresso & Brew bar se nalazi u ulici Gundulićev venac broj 59.

 

Laboratorija kafe

 Kafeterije objedinjuje futuristički izgled Laboratorije i pravljenja kafe

U biznis kvartu, ušuškan pored samog Airport city-a nalazi se novi blok West 65 gde je smeštena neobična i u isto vreme šarmantna kafeterija "Laboratorija kafe" osmišljena za sve one koji vole dobru kafu i moderan enterijer.

 

 

Kafeterija Gogolj

Kafeterija Gogolj

Kafeterija Gogolj je novo beogradsko mesto za sve ljubitelje kafa posebnog kvaliteta!

Kafeterija Gogolj se nalazi na Banovom brdu, formalno na adresi Požeška 142b, ali ga je veoma lako pronaći malo ispod Požeške ulice, na samom ćošku Kijevske i Gogoljeve ulice, a preko puta osnovne škole Filip Kljajić Fića.

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text