BOHO BAR

Boho bar se nalazi na Kalemegdanskoj terasi odmah iznad Beo Zoo vrta.

Boho bar se nalazi na Kalemegdanskoj terasi, odmah iznad Beo Zoo vrta.


Ideja za ovakvim mestom, potekla je uglavnom sa Dalekog istoka. Ovde se oseća miks utisaka i inspiracije iz egzotičnih krajeva - Balija, Maroka, Indije.

 

 

Katarina Batuta koja je i idejni tvorac koncepta, nakon višegodisnjeg boravka na Baliju, poželela je da donese taj opušteni ostrvski, boemski duh u Beograd.

U saradnji sa drugaricom Aleksandrom Vučković, sprovela je taj koncept u delo, na verovatno najlepšem mestu u našem gradu - Kalemegdanskoj tvrđavi.

Sa željom da se ovom gradu pruži novi koncept, kreiran je potpuno opušten, udoban ambijent, gde se možete beskrajno izležavati, bosi na šarenim jastucima i tepisima, ušuškani u pravoj džungli rastinja, a neizostavan je i utisak koji na trenutak budi u vama osećaj kao da možda i niste u Beogradu.

Prostor je uređen većinom nameštajem, skulpturama i detaljima koji su donešeni sa Balija, a materijali i prepoznatiljivo šarenilo je upotpunjeno elementima iz Maroka.

Uz sjajnu saradnju sa arhitektom Jelenom Necić, svi elementi su uklopljeni u boemskom (bohemian) stilu i kreiraju atmosferu slobode, ležernosti, neformalnosti. Uz vrlo precizan i nekomercijalan muzički koncept, ceo dojam ovog lokala vas poziva da kročite u oazu koja vas lako može očarati svojim egzotičnim adutima.

Od pića u Boho baru zastupljena su mnogobrojna alkoholna i bezalkoholana pića, vina i premium pića takođe, kao i jako popularne sveže limunade različitih ukusa sa voćem i specijalni BOHO bar kokteli, dizajnirani po posebnom receptu.

U planu je finger food hrana koja će uskoro takođe biti zastupljena u lokalu.

Muzički koncept Boho bara je zasnovan uglavnom na elektronskoj muzici: isključivo nekomercijalan deep house zvuk, lounge i chill out, sa povremenim koketiranjem sa orijentalnim zvucima. 

U Boho baru od četvrtka do nedelje rade najpoznatija imena beogradske Dj scene, a povremeno se organizuju i gostovanja poznatih stranih dj-eva.  

U Boho baru se na nedeljnom nivou, tačnije sredom, organizuje "OPEN AIR" bioskop gde se projektuju interesantni filmovi i grickaju Boho kokice. Vikendom su popularni nastupi domaćih dj-eva od sunset-a pa dalje.

Na mesečnom nivou organizuju se dešavanja u vidu nastupa stranih izvođača, što muzičkih, što performansa.

Na otvaranju, gošća je bila japanka Yusura, koja je izvela neverovatan performans Geishe sa vatrom, a fascinantano je bilo i gostovanje poznatog Dj sastava Tender Games, koji su u live formi (elektronska muzika koja se uživo svira) izveli svoje najbolje numere i napravili savršenu atmosferu te večeri.

U planu su nova gostovanja i događaji, a više informacija o tome možete da pratite na Facebooku.

ili Instagramu

Radno vreme bara je svakim danom, tokom nedelje od 12h do 02h, vikendom od 12h do 03h.

 

 

Fotografije: Deni Raičević i Beni Gaši

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services