Gajba

Mesto za stariju i ozbiljniju ekipu koja je poznavaoc pravih vrednosti.

Savamala ne prestaje da iznenađuje novim klubovima i prostorima različitih namena. Jedan od takvih prostora je i Gajba. Nalazi se u istom ulazu gde su i Radost, Mladost, Ludost, Gadost (Karađorđeva 44).

 

 

Samo do Gajbe morate uz stepenece, pa do vrha, do samog potkrovlja gde je i smeštena. Ovo je mesto za stariju i ozbiljniju ekipu poznavaoca pravih vrednosti. Muzika se sluša uglavnom sa ploča, a glavna deviza ovog mesta je "Dođite kod nas da slušamo ploče."

Željko Antović, scenograf, uredio je i osmislio prostor uz angažovanje i saradnju ekipe iz Mladosti, Ludosti, Radosti, Gadosti, Slobode, Laste..

Muzika je bazirana na Funk i Disco muzici. Rezident DJ je Pepe, a pored njega tu su i gostovanja iskusnih DJ - eva  koji su više decenija na gradskoj dance floor sceni kao i DJ-eva iz regiona i Evrope.

Uobičajeni program bi bio sledeći: Sreda - Funk uživo, četvrtak, petak i subota - Žur uz DJ –a, a nedelja je rezervisana za Jazzanje.

E sada što se tiče pića i ponude, tu je veliki izbor koktela i mogućnost spravljanja ličnih mix-eva džina i širokog spektra dodatnih pića i garniša.

Možete doći u Gajbu i na popodnevni drink, aperitiv ili kafu jer je radno vreme od 14h do 05h.

Gajba na Facebooku

Gajba na Instagramu

Telefon: 069 8300770

 

Fotografije: Višnja Jovanović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services