Novi Sad

Hug More Project

Hug More Project

Hug More Project je pokrenuo kreativni dvojac koji čine grafički dizajner Filip Nemet i istoričarka umetnosti Verica Draganić.

O projekti su počeli da razmišljaju i na njemu da rade još 2014. godine, da bi se u oktobru 2015. godine i pojavili online sa prvim proizvodima.

 

 

Boomerang

Boomerang

Boomerang je nov i mlad brend ručno oslikanih bumeranga, izvedenih u ograničenim serijama koji su pokrenuli Sofija Gavrilović (slikarka) i Velimir Andrejević (grafički dizajner) iz Novog Sada.

 

 

 

The Returning of the Boomerang (Short stories & Flying objects)

Pionirska

Pionirska Novi Sad

Pionirska je coworking prostor za frilensere u Novom Sadu i zajednica bazirana na principima deljenja, solidarnosti i ravnopravnosti. Nalazi se na adresi Pionirska 4, Novi Sad. 

Nalazi se u centru Novog Sada u blizini Dunavskog parka i Studia M.

 

 

Pionirska je spoj coworking prostora, koji je dostupan pojedincima i grupama koje žele da rade deleći resurse, i društvenog centra koji se bavi promocijom održivih i odgovornih praksi u kulturnom i društvenom životu grada Novog Sada.

Dr.Dragić clinic by Fluid:Architecture

Dr.Dragić clinic by Fluid:Architecture

We would like to present one of the latest projects of the Fluid:Architecture studio, realized by the authors and collaborators Đorđe Gec, Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić and Tijana Vitomir.

 

 

Another one in a series of attractive interior designs by the architecture studio and architect Đorđe Gec is a new clinic for Laser Vein Surgery and Vein Aesthetics in Novi Sad, Trg Mladenaca 4-6, owned by Dr. Petar Dragić.

Ordinacija Dr.Dragić by Fluid:arhitektura

Ordinacija Dr.Dragić

Predstavljamo jedan od poslednjih realizovanih projekata studija Fluid:arhitektura u okviru kojeg su kao autori i saradnici radili Đorđe Gec, Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić, Tijana Vitomir.

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text