Radni prostori

Neki beogradski radni prostori. Ko nas je sve pustio da uđemo i šta su nam rekli

Share Square

Share Square

Beograd je dobio prvi samouslužni kafić Share Sqaure, gde plaćate sate a ne piće. Share Square se nalazi na adresi Koče Popovića 4.

Ovaj novi koncept anti-cafe, kafića u kome se ne plaćaju piće i hrana, već vreme koje se unutra provede, već postoji u svetu, ali je Share Square jedinstven zbog toga što pored kafića ima i izdvojene prostore koji se koriste za razmenu znanja i veština. Za sada su opremljeni CookLab, StyleLab, ITLab i SoundLab.

 

L'Oréal ofis | McCann Beograd

POSLOVNI PROSTOR FIRME MCCANN ERICKSON _L'OREAL OFIS

Za potrebe klijenta kompanije L'Oréal preuređen je deo poslovnog prostora kompanije McCann Beograd, a za projekat enterijera bile su angažovane Jasna Kavran, dia. i dr. Ksenija Pantović, dia. iz arhitektonskog studija OBE.

 

 

Pionirska

Pionirska Novi Sad

Pionirska je coworking prostor za frilensere u Novom Sadu i zajednica bazirana na principima deljenja, solidarnosti i ravnopravnosti. Nalazi se na adresi Pionirska 4, Novi Sad. 

Nalazi se u centru Novog Sada u blizini Dunavskog parka i Studia M.

 

 

Pionirska je spoj coworking prostora, koji je dostupan pojedincima i grupama koje žele da rade deleći resurse, i društvenog centra koji se bavi promocijom održivih i odgovornih praksi u kulturnom i društvenom životu grada Novog Sada.

Mekenza

Mekenza

Predstavljamo MEKENZU, prostor kompanije I&F McCann Grupa koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade na Terazijama.

Na čelu tima koji je osmislio koncept prostora i realizovao ga zajedno sa mladim beogradskim arhitektom Ivanom Grčićem, bila je Lidija Milovanović, Associate Creative Director u I&F McCann Beograd. 

 

Studio LF design

Studio LF design

Kreativni tim Landscape Factory koji čine Jelena Stefanović i Dejan Popov otvorili su vrata svog novog studija u ulici Ljube Davidovića 5 u Beogradu.

Predstavljamo vam studio LF Design, novo simpatično radno mesto ovog kreativnog dvojca, gde proizvode ideje iz oblasti pejzažne arhitekture, dizajna i biodekoracije.

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text