Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

U okviru još jedne humanitarne akcije, Proto radionica započela je ulepšavanje prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju koja se nalazi na adresi Braće Jerković 5 u Beogradu.

 

 

Nakon humanitarne akcije koja je održana sredinom marta u saradnji sa Remake shopom i prodajom unikatnih lightbox lampikoje Proto radionica već neko vreme realizuje u saradnji sa umetnicima Ksenijom Pantelić, Monikom Lang i Nikolom Velickim, deo sredstava prikupljen ovim putem iskorišćen je za sređivanje ulaza u Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Ilustracije koje se sada nalaze na ulazu u bolnicu, uradila je ilustratorka i dizajnerka Maja Simonović.

Nakon ove uvodne akcije, Proto radionica nastavlja započetu humanitarnu radnu akciju u duhu svoje krilatice "Sve je izvodljivo", i planira ralizaciju niza radova na osvežavanju prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebrealnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Ukoliko želite da date svoj doprinos i učestvujete u daljim humanitarnim akcijama, to možete uraditi kupovinom Proto lightbox lampi, koje se još uvek mogu naći u Remake shop-u ili ih možete naručiti preko Facebook i Instagram profila Proto radionice.

Male lightbox lampe sa autentičnim dizajnerskim rešenjima Ksenije Pantelić, Monike Lang i Nikole Velickog, prvobitno su nastale u okviru akcije "Follow The Signs by Proto" koja je takođe bila humanitarnog karaktera.

Priliku da prvi put uživo vidimo ove jedinstvene novogodišnje poklone imali smo na promociji u beogradskom restoranu "Od usta do usta" gde su takođe pomenuti umetnici na licu mesta štampali i majice sa svojim dizajnom u razmenu za stvari neophodne za decu Svratišta.

Lampe su dalje svoj život nastavile u okviru humanitarne akcije "Osvetlimo obraz zajedno!" koja je realizovana u saradnji sa Remake shop-om, gde ih i dalje možete kupiti i na taj način pomoći u svakoj narednoj akciji Proto radionice.

Lampe sa autentičnim dizajnerskim rešenjima ovo troje umetnika izrađene su od špera i klirita, a inspiraciju za dizajn našli su u Proto radionici i njihovom sloganu #izvodljivo

Uskoro očekujte i nove akcije za razvedravanje kišnih dana, a #protolightbox lampe koje su dizajnirali Ksenija Pantelic, Monika Lang i Nikola Velicki od četvrtka 16. maja mogu se naći i u TransformArt Gallery na prodajnoj izložbi Transformhaus koja traje do 4. juna!

Proto radionica osnovana je 2013. godine, a posebnu pažnju privlači produkcijom umetničkih izložbi i događaja u prostoru, gde su kao partneri pomogli održavanje velikog broja kvalitetnih manifestacija u gradu i šire. Njihovo višegodišnje iskustvo i rad u oblastima od štampe i firmopisa do konstruisanja štandova, i podrške u advertajzingu, izdvojilo ih je u jednu od vodećih radionica kojoj se obraćate kada imate dobru ideju kojoj je potrebna još bolja izvedba.

Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, Proto, opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči. Sarađujući godinama sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa.

Fotografije: Jelena Jeremić

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services