„Kriza identiteta” kroz studentske plakate iz celog sveta u Novosadskom Startit Centru

kriza identiteta, skopje poster, startit novi sad

Pedest plakata finalista 9. Međunarodnog studentskog konkursa plakata, "Skopje poster" u organizaciji Plakarta - Udruženja dizajnera iz Makedonije, biće otvorena u Novom Sadu, u subotu 22. aprila, sa početkom u 19h, u prostorijama Startit Centra.

 

 

 Na izložbi će biti predstavljeno 50 plakata, koji su odabrani od strane međunarodnog žirija od nekoliko hiljada aplikacija studenata iz gotovo 60 zemalja.

Izložbu čine 10 nagrađenih radova - 2 pobednička, 2 plakata nagrađena sa specijalnim priznanjem i 6 počasnih nagrada. Tu su i radovi preostalih 40 finalista iz 24 zemlje, a među njima su i 3 plakata autora iz Srbije.

Izložba će biti otvorena 22. aprila u Startit Centru u društvu predstavnika Plakarta – organizatora ovog prepoznatljivog godišnjeg svetskog studentskog konkursa plakata i Skopje poster festivala.

Skopje poster festival, a ujedno i Međunarodni konkurs studentskog plakata, svake godine privlače veliko interesovanje mladih grafičkih dizajnera, kao i profesionalaca iz regiona ali i celog sveta. Članovi žirija 9. Skopjeposter konkursa su bili: Finn Nygaard (Danska), Fons Hickmann (Nemačka), Michel Bouvet (Francuska), Ryszard Kaja (Poljska). Nagrađene autore organizatori pozivaju u Skoplje, gde im se tokom sledećeg festivala pruža šansa da učestvuju u žiriranju i drugim festivalskim aktivnostima, te da serijom radova predstave svoj opus.

Izložba će biti postavljena do 3. maja.

Facebook stranica dogadjaja.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text