2Hot4Stage umetnički festival urbane kulture

2Hot4Stage umetnički festival urbane kulture

Umetnički festival urbane kulture 2Hot4Stage festival, biće održan u periodu od 23. do 25. februara 2018. godine.

Festival podrazumeva grafiti izložbu, plesna takmičenja, umetničke, pevačke, igračke performanse, zatim dan rezervisan kao “dan edukacije” – sa radionicama stranih i domaćih predavača, kao i žurke koje će obeležiti nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva.

 

 

Tema ovogodišnjeg festivala nosi naziv “Veština je u tebi”, a kroz taj koncept biće povezani elementi hip hop subkulture sa kulturom dalekog istoka.

Ideja festivala je da svake godine okupi veliki broj uličnih i hip hop umetnika iz celog sveta, kao i ljubitelja ove subkulture na jednom mestu. Ovaj trodnevni festival, koji je prošle godine posetilo više od 2500 ljudi sa područja bivše SFRJ, obuhvatiće svojim programom plesna takmičenja, grafiti izložbu i radionice, umetničke, pevačke i igračke performanse, edukativne radionice, kao i žurke koje će obeležiti nastupi nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva i Mc-eva.Promo dan festa održan je 22. decembra povodom zagrevanja za četvrti po redu 2Hot4Stage festival. Program je obogaćen visokim interaktivnim sadržajem između učesnika i publike, a dan je zaokružen mash up žurkom DJ Me High Low-a, u klubu Šećer, koji slavi 50 godina svog postojanja.

Video najava festivala:

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text