66. Martovski festival

66. Martovski festival

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma - Martovski festival, biće održan 66. put, od 27. do 31. marta u Domu omladine Beograda. 

 

 

Bogat filmski program sačinjen od oko 4000 domaćih i inostranih filmova trajaće pet dana.

Jedan od najstarijih filmskih festivala u Evropi i svetu publici će predstaviti dokumentarne filmove do i preko 50 minuta, eksperimentalne filmove i video art, animirane filmove i kratke igrane filmove.

Martovski festival tradicionalno je mesto susreta filmskih autora iz zemlje i inostranstva, producenata, distributera i predstavnika renomiranih filmskih festivala, novinara i kritičara, studenata i profesionalaca. To je mesto za promociju dokumentarnog, animiranog, kratkometražnog i eksperimentalnog filma, platforma za inspiraciju i razvoj novih ideja, kao i prilika za domaću publiku da pogleda uzbudljive, pažljivo odabrane aktuelne naslove, koje inače nema prilike da vidi u bioskopskoj ponudi.

Program 66. Martovskog festivala pogledajte na ovom linku.

Ulaznice po ceni od 200 dinara za sve projekcije, pod kojima se podrazumevaju i termini prikazivanja kratkih filmova, mogu se kupiti na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda. Studenti FDU i drugih filmskih fakulteta i akademija uz indeks mogu preuzeti besplatne propusnice za filmove, na dan projekcije od 10h na Info-pultu u holu DOB.

             

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text