9. izdanje festivala "Radost Ludost"

9. izdanje festivala "Radost Ludost"

9. izdanje festivala "Radost Ludost" u saradnji sa Ženskim fondom Rekonstrukcija, biće održano u subotu, 7. jula s početkom u 20 časova u Uličnoj galeriji (Čavketov prolaz).

 

 

 

Dva dana programa očekuje vas u Uličnoj galeriji. U petak, 6. jula u 20 časova biće otvorena izložba "Metafora", umetnice Sanje Stojkov, dok se 7. jula održava festival "Radost ludost".

Tradicionalno početkom leta, već deveti put u saradnji Ulične galerijeRekonstrukcije Ženski fond, održava se "Radost ludost", manifestacija koja kreira javne prostore za razmenu, druženje, solidarne akcije i umrežavanje.

Ove godine spremite se za opuštanje, radovanje, druženje i promišljanje. Čekaju vas umetnice, kolektivi, bendovi i radionice za svako srce za sve generacije!

U Uličnoj galeriji, oživljenom gradskom prolazu koji će ugostiti raznolike umetničke prakse 9. izdanje festivala "Radost ludost" nudi celovečernje druženje s početkom u 20 časova, i bendovima koji su nastali na Rok kampu za devojčice.

Nakon toga nastupaju Lady K + Dekadencau, a posle njih počinje koncert VIS Limunada. Kormilo sve vreme drži Dj-ina Nataša Vranić. Umetnica TKV oslikavaće zid Ulične galerije, dok će Ivana Koraksić izvoditi cirkuske atrakcije.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text