Akcija „Boka za Lušticu“

Akcija „Boka za Lušticu“

„Republica di Boka Clothing“, hercegnovski modni brend, pokrenuo je akciju „Boka za Lušticu“!

U okviru ove akcije, „Republica di Boka Clothing“ kupcima nudi majice sa natpisom „Zapamti/Remember Luštica 2017“ a sav prihod je namenjen obnavljanju opreme dobrovoljnog vatrogasnog društva kao i kupovini sadnica u cilju pošumljavanja poluostrva.

 

 

Kupovinom dizajnirane majice sa jasnom porukom, pomaže se oporavak Luštice i obnavljanje neophodne protivpožarne opreme.

Kako objašnjavaju pokretači brenda Mirko Kosić i Stevo Kmezić, pripremljeno je 100 majica koje će biti prodavane po ceni od 10 eura uz opciju da neko može da donira i više ukoliko je u mogućnosti. One se mogu naručiti preko Facebook stranice Republica Di Boka Cloting ili kupiti u galeriji Pasara arts & crafts na Stepeništu, 28 Oktobra br.5, Herceg Novi (ispod puba Got).„Svjedoci smo da svake godine bukte požari koji pustoše Lušticu odnoseći stare maslinjake, šume i ugrožavajući kuće, a nerijetko i živote ljudi. U borbu se periodično uključe svi oni kojima je Luštica u srcu, a hrabri vatrogasci su cijelo vrijeme prisutni provodeći dane i noći u borbi sa vatrenom stihijom. Svi su primjetili dotrajalu opremu vatrogasaca kao i zgarišta koja su ostala za požarima. Robna marka “R di B” pokreće humanitarnu akciju prikupljanja novca za obnavljanje opreme dobrovoljnog vatrogasnog društva kao i kupovine sadnica u cilju pošumljavanja poluostrva. ”- objavili su “Republica di Boka Clothing” na svojoj Facebook stranici.

Organizatori akcije su izrazili nadu da će njihova simbolična akcija doprineti podizanju svesti o opasnosti koju nose požari kao i posledicama koje trpe svi turistički radnici koji privređuju u nebezbednom okruženju.
 

 

Via Herceg Novi Cool


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text