Amanda hammock by Unopiù slavi 30 godina!

30 godina Amanda hammock-a by Unopiù!

Ove godine poznata italijanska kompanija Unopiù koja se bavi proizvodnjom i prodajom luksuznog baštenskog nameštaja, slavi jubilej od 30 godina svog prepoznatljivog proizvoda, hammock-a Amanda!

 

 

Za tu priliku su ove godine izbacili specijalno izdanje viseće ležaljke "Amanda"! Za odmor i relaksaciju, naročito u letnjim danima Amanda je više nego željen proizvod, za baštu, terasu pa čak i prostranu dnevnu sobu. 

Bezvremenska ikona Unopiù stila, ove godine je u svom posebnom izdanju nastala iz jednostavne ideje kao kada je i prvu put stvarana, kombinacijom zakrivljenih drvenih lameliranih stubova sa ručno pletenom mrežom.

Ova inovativna, jedinstvena viseća mreža, dobro se uklapa na svakom mestu, čak i u odsustvu drveća.

Jubilej Amanda hamoka se poklapa sa proslavom 40 godina postojanja kompanije Unopiù, a specijalno izdanje je realizovano u ograničenom broju, istih oblika i dimenzija ali u različitoj boji i materijalu. 

Drveni okvir je ofarban u posebnu boju "Garage Italia navy blue", a ručno pletena mreža je zamenjena sa posebno dizajniranim i razvijenim italijanskim poliolefinskim materijalom, koji može da izdrži i ekstremnije vremenske uslove.

 

Naslovnu stranu Unopiù kataloga za 2018. godinu upravo krasi ovaj proizvod!

Zahvaljujući svom šarmu, Amanda ležaljka je često viđena u svetu kinematografije, a svoju značajnu ulogu je ostvarila u Oskarom ovenčanom filmu "Velika lepota".

Ovaj kulturni objekat jasno prepoznatljivog dizajna, može se pohvaliti brojnim imitacijama širom sveta. 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text