Bienale Neovisnih (Independent Biennial) Prezentacija u galeriji ZVONO

Bienale Neovisnih (Independent Biennial) | Prezentacija u galeriji ZVONO

Prezentacija i razgovor o platformi Neovisnog bijenala iz Ljubljane, biće održani 22. juna u 20 časova u galeriji Zvono (Višnjićeva 5).

 


 

 

 

Predstavljanje platforme Neovisnog bijenala iz Ljubljane i kratak razgovor o platformi biće prilika za domaće dizajnere i vizuelne umetnike da se upoznaju sa radom Neovisnog bijenala koji se bavi savremenom ilustracijom od 2007. godine.

Platformu će predstaviti Saša Kerkoš, inicijatorka i osnivač platforme Bienale Neodvisnih u Ljubljani.

Nezavisni bijenale je periodični događaj koji istražuje područja i kontekst upotrebe savremene ilustracije i direktno podržava i promoviše autore iz domena vizuelnih umetnosti. Nezavisna platforma, koja je osnovana 2007. godine, nastala je iz potrebe da se redefiniše koncept ilustracije. Do danas, Bienale nezavisnih sa svojom misijom pomoglo je u postizanju širenja svesti o savremenoj ilustraciji i boljeg razumevanja javnosti. Sa svojim projektima, Bienale nastavlja da otvara prostor diskursa i dijaloga podrškom predstojećim generacijama.

Platforma je otvorena za saradnje i kolaboracije sa lokalnim autorima, koji se ovom prilikom pozivaju na večerašnji događaj u galeriji Zvono.

Događaj je podržan od strane Ministarstva kulture Republike Srbije i galerije Zvono. 

www.bienaleneodvisnih.com


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text